ΘΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΦΙΞΙΜΟ.

Η ΣΕΙΡΑ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ STANLEY® ΚΑΙ STANLEY FATMAX® ΑΝΤΑΠΕΞΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

  • Η πλήρης σειρά Εργαλείων Μηχανικών και εξαρτημάτων STANLEY® και STANLEY FATMAX® παρέχει λύσεις σύσφιξης ακριβείας για πολλές επαγγελματικές εργασίες
  • Από μεμονωμένα εργαλεία και εξαρτήματα έως ολοκληρωμένα σετ συντήρησης και αποθήκευσης, κάθε προϊόν προσφέρει κορυφαία ποιότητα, αντοχή και άνεση στη χρήση
  • Σχεδιάζονται με ακρίβεια και με καινοτόμες τεχνολογίες σύσφιξης για βέλτιστη αποτελεσματικότητα, αξιοπιστία και προσβασιμότητα • Εργαλεία και εξαρτήματα που διατίθενται στην αγορά μεμονωμένα ή σε σετ
  • Τσάντες και εργαλειοθήκες STAK πλήρως συμβατές με τις αρθρωτές, στοιβαζόμενες λύσεις αποθήκευσης STANLEY FATMAX PRO-STACK™"

Η σειρά Εργαλείων Μηχανικών STANLEY® και STANLEY FATMAX® κατασκευάζεται με γνώμονα την εξαιρετική απόδοση και παραγωγικότητα, προσφέρει τεράστιες επιλογές για τους επαγγελματίες τεχνικούς και παρέχει μια αξιόπιστη λύση ακριβείας για κάθε εργασία σύσφιξης.

Κάθε προϊόν της σειράς, από μεμονωμένα καρυδάκια και γαλλικά κλειδιά μέχρι πλήρως εξοπλισμένα σετ, σχεδιάζεται σχολαστικά ώστε να καλύπτει τις συγκεκριμένες ανάγκες μηχανικών και τεχνικών αυτοκινήτων, βιομηχανίας, κατασκευών και συντήρησης, σε εργαστήρια ή εργοτάξια. Τα στοιχεία της σειράς Εργαλείων Μηχανικών κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας και παρέχουν μακροζωία, στιβαρότητα, εξαιρετική δύναμη, προσαρμοστικότητα και αντοχή στη διάβρωση - ακριβώς όσα έχουν μάθει να περιμένουν οι χρήστες από τη STANLEY.

 

Καστάνιες STANLEY FATMAX 120 δοντιών
Διαθέτοντας έναν καινοτόμο μηχανισμό 120 δοντιών που επιτρέπει αυξήσεις κατά 3°, αυτές οι στιβαρές καστάνιες υψηλής ποιότητας παρέχουν εξαιρετική σύσφιξη και ακρίβεια και 2 φορές καλύτερη πρόσβαση* σε δυσπρόσιτες περιοχές. Το μεγάλο, χωνευτό κουμπί ταχείας απελευθέρωσής τους επιτρέπει στον χρήστη να αφαιρεί εύκολα τα καρυδάκια, ενώ ο μοχλός εναλλαγής χαμηλού προφίλ αποτρέπει την τυχαία αλλαγή και επιτρέπει τον εύκολο χειρισμό με το ένα χέρι. Οι καστάνιες διαθέτουν εργονομική λαβή δύο υλικών για βέλτιστη άνεση, κράτημα και έλεγχο, ενώ κατασκευάζονται από χάλυβα χρωμίου-βαναδίου για μέγιστη αντοχή και ανθεκτικότητα. Διατίθενται σε μεγέθη σύνδεσης 1/4", 3/8" και 1/2", μεμονωμένες ή ως μέρος ενός σετ εργαλείων και εξαρτημάτων.

 

STANLEY FATMAX Αντιολισθητικά Γερμανοπολύγωνα
Με ειδική σχεδίαση για βελτιωμένη επαφή με το μπουλόνι, η σειρά STANLEY FATMAX Αντιολισθητικών Γερμανοπολύγωνων Κλειδιών διαθέτει αντιολισθητικό προφίλ για επιπλέον έλεγχο και ασφάλεια και γωνία κλίσης του ανοιχτού άκρου και του άκρου δακτυλίου 15° που αυξάνουν τη ροπή και διπλασιάζουν τη γωνία πρόσβασης, δημιουργώντας χώρο για χέρια ή εμπόδια σε στενούς χώρους. Η πολυγωνική κεφαλή 12 σημείων έχει σχεδιαστεί με ακρίβεια για άκοπη προσαρμογή σε παξιμάδια και μπουλόνια. Αυτή η σειρά προσφέρει μεγέθη από 6mm έως 19mm και διατίθεται σε σετ 7 και 12 τεμαχίων.

 

Αντιολισθητικό Αναστρεφόμενο Γαλλικό Κλειδί Καστάνιας STANLEY FATMAX
Το Αντιολισθητικό Αναστρεφόμενο Γαλλικό Κλειδί Καστάνιας STANLEY FATMAX κατασκευάζεται για εφαρμογές υψηλότερης ροπής, σφυρηλατείται από χάλυβα χρωμίου-βαναδίου που είναι ανθεκτικός στη διάβρωση, με σατινέ φινίρισμα χρωμίου και αντιολισθητικό προφίλ για επιπλέον ασφάλεια και προστασία. Με κλίση στο ελεύθερο άκρο και με κλίση στο άκρο δακτυλίου 15°, αυτό το κορυφαίο εργαλείο διαθέτει καστάνια 72 δοντιών με μηχανισμό ενός πτερυγίου, με τοξοειδή κίνηση που αυξάνεται κατά 5° για βελτιωμένη πρόσβαση. Το αναστρέψιμο άκρο της καστάνιας 12 σημείων κινείται ελεύθερα προς τη μία κατεύθυνση και εμπλέκεται στον κοχλία στην άλλη κατεύθυνση, για βίδωμα ή ξεβίδωμα χωρίς αφαίρεση του εργαλείου. Μεγέθη: 8mm έως 19mm. Διατίθεται επίσης μοντέλο Νάνος.

 

Αντιολισθητικό Κλειδί Δύο Ανοιχτών Άκρων STANLEY FATMAX
Το Αντιολισθητικό Κλειδί Δύο Ανοιχτών Άκρων STANLEY FATMAX κατασκευάζεται από χάλυβα χρωμίου-βαναδίου που είναι ανθεκτικός στη διάβρωση με σατινέ φινίρισμα χρωμίου για βέλτιστη ανθεκτικότητα. Τα ανοιχτά άκρα του έχουν κλίση 15° για αυξημένη προσβασιμότητα και αντιολισθητικό σχεδιασμό για άριστη επαφή με το μπουλόνι και καλύτερο κράτημα. Προσφέρεται σε διάφορα μεγέθη, από 6x7mm έως 30x32mm, με διαθέσιμα σετ 7 και 12 τεμαχίων.

 

Κλειδί Ταχείας Ρύθμισης STANLEY FATMAX
Το Κλειδί Ταχείας Ρύθμισης STANLEY FATMAX ενισχύεται με φινίρισμα από μαύρο φωσφορικό άλας για μεγαλύτερη αντοχή και διαθέτει μηχανισμό ταχείας ρύθμισης για γρήγορες και ακριβείς ρυθμίσεις. Οι παράλληλες σιαγόνες του τοποθετούνται σε γωνία 15°, παρέχοντας σταθερό κράτημα και εκτεταμένη εμβέλεια. Οι λεπτές και πλατιές σιαγόνες εξασφαλίζουν βέλτιστη προσβασιμότητα σε στενούς χώρους. Διαθέτει λαβή δύο υλικών για κορυφαία άνεση και έλεγχο και ενσωματώνει κλίμακες του μετρικού και του imperial συστήματος, καθώς και μια οπή ανάρτησης για εύκολη μεταφορά και ασφαλή αποθήκευση. Διατίθεται σε ποικιλία μεγεθών, από 150mm έως 300mm.


Θήκες και Σετ STANLEY FATMAX STAK
Απόλυτα συμβατές με την επιτυχημένη σειρά βαρέος τύπου, αρθρωτών, στοιβαζόμενων αποθηκευτικών χώρων STANLEY FATMAX PRO-STACK™, οι ανθεκτικές θήκες STAK της STANLEY διαθέτουν διαφανή καπάκια που επιτρέπουν την εύκολη αναγνώριση των εργαλείων και των εξαρτημάτων που βρίσκονται στο εσωτερικό τους. Διαθέσιμες σε μικρό, μεσαίο και μεγάλο μέγεθος, κάθε μονάδα STAK διαθέτει ισχυρά και πρακτικά μάνταλα PRO-STACK που καθιστούν εύκολη τη σύνδεση και τη στοίβαξή τους με πολλές άλλες μονάδες για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση. Οι θήκες STAK συνοδεύονται από μια επιλογή αναγκαίων εργαλείων μηχανικών και εξαρτημάτων υψηλής ακρίβειας STANLEY FATMAX, όπως κλειδιά, καρυδάκια και σετ εργαλείων με 12 έως 44 τεμάχια.


Καστάνιες STANLEY FATMAX 72 δοντιών
Διαθέτοντας έναν καινοτόμο μηχανισμό 72 δοντιών που επιτρέπει αυξήσεις κατά 5°, αυτές οι καστάνιες υψηλής ποιότητας παρέχουν εξαιρετική σύσφιξη και ακρίβεια σε δυσπρόσιτες περιοχές. Το μεγάλο, χωνευτό κουμπί ταχείας απελευθέρωσής τους επιτρέπει στον χρήστη να αφαιρεί εύκολα τα καρυδάκια, ενώ ο μοχλός εναλλαγής χαμηλού προφίλ αποτρέπει την τυχαία αλλαγή και επιτρέπει τον εύκολο χειρισμό με το ένα χέρι. Η καστάνια διαθέτει εργονομική λαβή δύο υλικών για να προσφέρει βέλτιστη άνεση, κράτημα και έλεγχο. Διατίθενται σε μεγέθη σύνδεσης 1/4", 3/8" και 1/2", μεμονωμένες ή ως μέρος ενός σετ εργαλείων και εξαρτημάτων.

 

Γερμανοπολύγωνα Κλειδιά STANLEY
Τα Γερμανοπολύγωνα Κλειδιά STANLEY κατασκευάζονται από χάλυβα χρωμίου-βαναδίου για επιπλέον αντοχή και διαθέτουν ένα ανοικτό άκρο και ένα άκρο δακτυλίου υπό κλίση 15° που διπλασιάζει τη γωνία πρόσβασης και δημιουργεί χώρο για τα χέρια ή εμπόδια σε στενούς χώρους. Ο πολυχρηστικός δακτύλιος 12 σημείων στο ένα άκρο εξασφαλίζει εύκολη προσαρμογή σε παξιμάδια και μπουλόνια. Τα Γερμανοπολύγωνα Κλειδιά STANLEY διαθέτουν εργονομική λαβή για μεγαλύτερη άνεση και πιο αποτελεσματική σύσφιξη. Αυτή η σειρά προσφέρεται σε μεγέθη από 8mm έως 19mm.


Επίπεδο Γαλλικό Κλειδί Καστάνιας STANLEY
Αυτά τα γαλλικά κλειδιά υψηλής ποιότητας με καστάνια 72 δοντιών και μονόνευρο μηχανισμό που επιτρέπει ρυθμίσεις σε βήματα των 5° επιτρέπουν τον γρήγορο και αποδοτικό χειρισμό, σε συνδυασμό με εξαιρετική ικανότητα σύσφιξης και ακρίβεια σε στενούς χώρους. Αυτά τα εργαλεία διαθέτουν επίσης πολυχρηστικό δακτύλιο 12 σημείων στο ένα άκρο για εύκολη προσαρμογή σε παξιμάδια και μπουλόνια. Το ανοικτό άκρο με γωνία 15° και το άκρο δακτυλίου με γωνία 0° αυξάνουν τη ροπή και επιτρέπουν βελτιωμένη πρόσβαση και χώρο για τα χέρια σε στενούς χώρους. Διατίθενται σε μεγέθη από 8mm έως 19mm.

 

Ρυθμιζόμενο Γαλλικό Κλειδί STANLEY Δύο Υλικών
Το Ρυθμιζόμενο Γαλλικό Κλειδί STANLEY Δύο Υλικών σχεδιάζεται με γρήγορες και ακριβές ρυθμίσεις, με φαρδιές σιαγόνες για εξαιρετική πρόσβαση σε περιορισμένους χώρους. Οι παράλληλες σιαγόνες του τοποθετούνται σε γωνία 15°, παρέχοντας σταθερό κράτημα και εκτεταμένη εμβέλεια. Διαθέτει εργονομική λαβή δύο υλικών για κορυφαία άνεση και έλεγχο και ενσωματώνει κλίμακες του μετρικού και του imperial συστήματος, καθώς και μια οπή ανάρτησης για εύκολη μεταφορά και ασφαλή αποθήκευση. Διατίθεται σε ποικιλία μεγεθών, από 150mm έως 300mm.

 

Μεταλλικό Ρυθμιζόμενο Γαλλικό Κλειδί STANLEY
Αυτή η σειρά των πρακτικών μεταλλικών ρυθμιζόμενων γαλλικών κλειδιών προσφέρεται σε διαστάσεις από 150 έως 300mm, με τις ίδιες στιβαρές σιαγόνες με γωνία 15° με τα Ρυθμιζόμενα Γαλλικά Κλειδιά STANLEY Δύο Υλικών, για εντυπωσιακή εμβέλεια και προσβασιμότητα σε δυσπρόσιτους χώρους.


STANLEY ¼" MAXI-DRIVETMΚαρυδάκια & εξαρτήματα - 6 τεμάχια
Αυτά τα καρυδάκια υψηλής ποιότητας διαθέτουν προφίλ MAXI-DRIVE για βελτιστοποίηση της επαφής ανάμεσα στο καρυδάκι και το παξιμάδι ή το μπουλόνι και μείωση του κινδύνου ολίσθησης. Διαθέτουν επίσης ευδιάκριτες διαστάσεις, ώστε οι χρήστες να μπορούν να αναγνωρίζουν γρήγορα το μέγεθος και να επιλέγουν το σωστό καρυδάκι για κάθε εργασία. Ο σχεδιασμός λαιμού επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία και προσβασιμότητα κατά την εργασία σε δυσπρόσιτα σημεία. Διατίθενται σε μεγέθη από 5,5 έως 14 mm. Τα καρυδάκια ¼" μεγάλου βάθους διευκολύνουν τον χειρισμό σε στενούς χώρους και διατίθενται επίσης σε μεγέθη 6mm έως 14mm.


Darren Barber, Marketing Director, STANLEY δήλωσε: «Η STANLEY συνεχίζει να παρέχει εξαιρετικά αξιόπιστα, κορυφαία στην κατηγορία τους εργαλεία, τα οποία οι επαγγελματίες μπορούν ανεξαιρέτως να εμπιστεύονται για να κάνουν τη δουλειά τους. Είτε πρόκειται για καθημερινές εργασίες είτε για έργα που απαιτούν από τους χρήστες να κάνουν το κάτι παραπάνω, είτε για απαιτητικές εργασίες που χρειάζονται τη μεγαλύτερη δυνατή περιστροφική δύναμη, οι επαγγελματίες μπορούν να βασιστούν με σιγουριά σε ένα προϊόν STANLEY ή STANLEY FATMAX για να εξυπηρετήσουν αυτές τις ανάγκες, όταν και όπου πρέπει. Η απαράμιλλη ποικιλία της σειράς Εργαλείων Μηχανικών συνεπάγεται ότι οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ακριβώς τον εξοπλισμό που χρειάζονται για κάθε εργασία, γνωρίζοντας ότι θα απολαμβάνουν τη μέγιστη δυνατή αξιοπιστία και απόδοση για πολλά χρόνια».

 

Τιμές και διαθεσιμότητα
Η σειρά Εργαλείων Μηχανικών και Αποθήκευσης STANLEY και STANLEY FATMAX είναι διαθέσιμη τώρα. Παρέχονται στοιχεία για τιμές κατόπιν αιτήματος.

 

Παρατηρήσεις προς συντάκτες

* Η λειτουργία σύσφιξης με το ένα χέρι και η αναδίπλωση της μπροστινής σιαγόνας διατίθενται μόνο στο μοντέλο STST83800-1.

Για δείγματα επισκόπησης, εικόνες υψηλής ανάλυσης ή περισσότερες λεπτομέρειες για τη STANLEY και την πλήρη σειρά προϊόντων και εξαρτημάτων της, απευθυνθείτε στο
 

Σχετικά με τη STANLEY

Εδώ και πάνω από 175 χρόνια, η STANLEY θέτει τα πρότυπα για εργαλεία ποιότητας και τεχνικές λύσεις για επαγγελματίες σε ολόκληρο τον πλανήτη. Με μια κληρονομιά αξιοπιστίας, η STANLEY είναι ο νούμερο 1 κατασκευαστής ταινιών στον κόσμο και συνεχίζει να πρωτοπορεί στον κλάδο με καινοτομίες όπως η σειρά προϊόντων STANLEY FATMAX, καθώς και εργαλεία χειρός, ηλεκτρικά εργαλεία, λύσεις αποθήκευσης και εξαρτήματα που κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το [τοπικός ιστότοπος STANLEY] ή ακολουθήστε τη STANLEY σε Facebook, or YouTube.