ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΨΙΜΑΤΑ!

April 1, 2021

Η STANLEY® ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΜΕ ΣΠΑΣΤΗ ΛΑΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ, ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΜΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ

  • Το 18mm Μαχαίρι με Σπαστή Λάμα STANLEY® FATMAX® διατίθεται με ροδέλα ή συρταρωτό κλείδωμα
  • Το πρώτο μαχαίρι της κατηγορίας του με πατενταρισμένο κόφτη λάμας για ασφαλή χρήση με το ένα χέρι
  • Πάντα στη διάθεσή σας ένα αιχμηρό εργαλείο - καμία καθυστέρηση για την αφαίρεση και την αλλαγή λάμας
  • Διαισθητικός μηχανισμός που διευκολύνει, επιταχύνει και απλοποιεί το σπάσιμο της λάμας
  • Πρακτικό και βολικό: δεν χρειάζεστε άλλο εργαλείο για να σπάσετε τη λάμα
  • Εσωτερικός μαγνήτης συγκρατεί το στομωμένο τμήμα για γρήγορη και ασφαλή απόρριψη
  • Ανεξίτηλη ένδειξη γραμμής σπασίματος επί του σώματος του εργαλείου για ακριβές, καθαρό σπάσιμο κάθε φορά
  • Συμπαγές μέγεθος και εργονομική σχεδίαση για βέλτιστο βάρος και ισορροπία
  • Λαβή δύο υλικών που εξασφαλίζει βέλτιστο κράτημα, άνεση και ασφάλεια - ιδανική για επαναλαμβανόμενες κοπές

Η STANLEY® αποκαλύπτει μια πρωτοποριακή νέα προσέγγιση για τη διάσημη σειρά των μαχαιριών της με σπαστή λάμα: το νέο 18mm Μαχαίρι με Σπαστή Λάμα STANLEY FATMAX®. Το νέο Μαχαίρι με Σπαστή Λάμα διατίθεται σε δύο μοντέλα 18mm με ροδέλα ή συρταρωτό κλείδωμα και διαθέτει έναν πατενταρισμένο μηχανισμό αυτόματου σπασίματος λάμας που εξασφαλίζει στους επαγγελματίες τεχνικούς ότι θα έχουν πάντα στη διάθεσή τους ένα αιχμηρό εργαλείο.

Χάρη σε αυτόν τον επαναστατικό σχεδιασμό, δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε άλλο εργαλείο για να σπάσετε και να αφαιρέσετε τη λάμα - μπορείτε να κάνετε ό,τι χρειάζεται με το ένα χέρι, γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια. Αφού σπάσει η λάμα, ένας ενσωματωμένος μαγνήτης συγκρατεί το σπασμένο κομμάτι, προστατεύοντας τα χέρια του χρήστη και επιτρέποντας την ασφαλή και πρακτική απόρριψή του.

Για μεγαλύτερη πρακτικότητα και ακριβές και καθαρό σπάσιμο λάμας, η STANLEY έχει ενσωματώσει στο σώμα του εργαλείου μια ανεξίτηλη ένδειξη της γραμμής σπασίματος. Όταν η λάμα δεν είναι πλέον αιχμηρή, ο χρήστης απλώς ευθυγραμμίζει το άκρο της λάμας με αυτήν την ένδειξη, πατάει το κουμπί κλειδώματος προς τα εμπρός και έπειτα σπρώχνει τον μηχανισμό σπασίματος δεξιόστροφα. Η λάμα σπάει καθαρά και αποτελεσματικά και ο μαγνήτης συγκρατεί το σπασμένο κομμάτι. Το εργαλείο είναι αμέσως έτοιμο και ικανό να εκτελέσει τα επόμενα καθήκοντά του.

Εργονομικά σχεδιασμένο έτσι ώστε να είναι συμπαγές και ελαφρύ, το πολυχρηστικό Μαχαίρι με Σπαστή Λάμα STANLEY FATMAX έχει βελτιστοποιηθεί για να προσφέρει άριστη ισορροπία, ακρίβεια και έλεγχο. Ο οδηγός της λεπίδας ενδείκνυται για σκληρή καθημερινή χρήση καθώς κατασκευάζεται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας από ανθεκτικό ανοξείδωτο χάλυβα, προσφέροντας εξαιρετική αντοχή και μακροζωία. Επιπλέον, το προϊόν έχει αξιολογηθεί επιμελώς και έχει υποβληθεί σε δοκιμή πτώσης από 2,1 μέτρα για να διαπιστωθεί η αντοχή του σε χτυπήματα.

Παρέχοντας μέγιστη άνεση και ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο ολίσθησης, η λαβή επενδύεται με μια ανθεκτική επίστρωση δύο υλικών, επιτρέποντας το τέλειο κράτημα, ώστε να είναι ιδανική για επαναλαμβανόμενες εφαρμογές κοπής.

ο Μαχαίρι με Σπαστή Λάμα 18mm περιλαμβάνει κλείδωμα με ροδέλα (FMHT10592-0) ή κλείδωμα με συρταρωτό μηχανισμό (FMHT10594-0), τα οποία αμφότερα επιτρέπουν ταχεία και διαισθητική ρύθμιση του βάθους της λάμας.

Για τους επαγγελματίες που εργάζονται σε ύψος, κάθε μαχαίρι περιλαμβάνει μια ισχυρή οπή πρόσδεσης για ασφαλή αποθήκευση όταν το προϊόν δεν χρησιμοποιείται και για να διασφαλιστεί ότι το εργαλείο δεν θα χαθεί ή θα πέσει κατά λάθος.

Ο Christopher Heath-Turrall, διευθυντής προϊόντων της STANLEY, δήλωσε: «Για όλα τα προϊόντα της STANLEY, ο στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την παραγωγικότητα, να ξεκλειδώσουμε τις δυνατότητες και να βοηθήσουμε τους χρήστες να παρέχουν άριστες υπηρεσίες, ικανοποιώντας παράλληλα τις εξελισσόμενες ανάγκες και απαιτήσεις των επαγγελματιών τεχνικών. Μετά από τα αναλυτικά σχόλια των χρηστών της υπάρχουσας σειράς Μαχαιριών με Σπαστή Λάμα STANLEY FATMAX, οι μηχανικοί μας δημιούργησαν την πιο διαισθητική και πρωτοποριακή μορφή μαχαιριού. Η αποτελεσματικότητα, η απλότητα και η ασφάλεια κατά την εργασία αναγνωρίστηκαν ως βασικά χαρακτηριστικά υψηλής προτεραιότητας από τη μεγάλη δεξαμενή των πελατών μας: ειδικότερα, οι χρήστες δήλωσαν ότι δεν θέλουν να χρησιμοποιούν ξεχωριστό εργαλείο για να αφαιρούν τη λάμα και ότι θέλουν να αποφεύγουν τη φυσική επαφή με το τμήμα που κόβεται. Με την παρουσίαση της νέας σειράς Μαχαιριών με Σπαστή Λάμα, δώσαμε απαντήσεις σε όλες τις ενδεχόμενες ανησυχίες και απαιτήσεις, ενώ για ακόμη μια φορά θέσαμε το παγκόσμιο πρότυπο στον στιβαρό, ασφαλή και αξιόπιστο σχεδιασμό μαχαιριών γενικής χρήσης».

 

Τιμές και διαθεσιμότητα

Η νέα σειρά Μαχαιριών με Σπαστή Λάμα STANLEY FATMAX είναι διαθέσιμη από τον Μάρτιο του 2021. Πληροφορίες για την τιμή διατίθενται κατόπιν αιτήματος.

 

Παρατηρήσεις προς συντάκτες

* Η λειτουργία σύσφιξης με το ένα χέρι και η αναδίπλωση της μπροστινής σιαγόνας διατίθενται μόνο στο μοντέλο STST83800-1.

Για δείγματα επισκόπησης, εικόνες υψηλής ανάλυσης ή περισσότερες λεπτομέρειες για τη STANLEY και την πλήρη σειρά προϊόντων και εξαρτημάτων της, απευθυνθείτε στο
 

Σχετικά με τη STANLEY

Εδώ και πάνω από 175 χρόνια, η STANLEY θέτει τα πρότυπα για εργαλεία ποιότητας και τεχνικές λύσεις για επαγγελματίες σε ολόκληρο τον πλανήτη. Με μια κληρονομιά αξιοπιστίας, η STANLEY είναι ο νούμερο 1 κατασκευαστής ταινιών στον κόσμο και συνεχίζει να πρωτοπορεί στον κλάδο με καινοτομίες όπως η σειρά προϊόντων STANLEY FATMAX, καθώς και εργαλεία χειρός, ηλεκτρικά εργαλεία, λύσεις αποθήκευσης και εξαρτήματα που κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το [τοπικός ιστότοπος STANLEY] ή ακολουθήστε τη STANLEY σε Facebook, or YouTube.