STANLEY® ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΙ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΚΛΕΙΔΙΩΝ.

May 1, 2021

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ STANLEY® FATMAX®, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ STANLEY ΑΠΟ ΔΙΜΕΡΕΣ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΟ

Καμία εργαλειοθήκη μηχανικού δεν είναι πλήρης, αν δεν περιέχει ένα ρυθμιζόμενο γαλλικό κλειδί. Ως ηγέτης τους κλάδου, η STANLEY® παρουσιάζει μια νέα, βελτιστοποιημένη σειρά που σχεδιάστηκε έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των απαιτητικών επαγγελματιών σε διάφορες αυτοκινητιστικές, τεχνικές και βιομηχανικές εφαρμογές συντήρησης.

Όπως με όλα τα εργαλεία της STANLEY, κάθε ρυθμιζόμενο γαλλικό κλειδί κατασκευάζεται με γνώμονα τη δύναμη, την αξιοπιστία και τη μακροζωία. Έχουν επίσης σχεδιαστεί σχολαστικά ώστε να βελτιώνουν την ταχύτητα, την αποδοτικότητα και την πρόσβαση, ιδίως για εργασίες σε περιορισμένους ή στενούς χώρους.

 

Γαλλικό Κλειδί Ταχείας Ρύθμισης STANLEY® FATMAX®

Σχεδιασμένα ειδικά ώστε να διευκολύνουν τη γρήγορη και ακριβή ρύθμιση μεταξύ εργασιών, αυτά τα γαλλικά κλειδιά υψηλής ποιότητας διαθέτουν έναν πρωτοποριακό μηχανισμό που επιτρέπει στον χρήστη να ρυθμίζει γρήγορα και διαισθητικά τις ισχυρές σιαγόνες του εργαλείου πιέζοντας απλής τον τροχό προς τα κάτω. Το άνοιγμα των σιαγόνων μπορεί ακολούθως να ρυθμιστεί με την ακρίβεια που απαιτείται με κύλιση του τροχού με το δάχτυλο και τον αντίχειρα. Χάρη στο εξαιρετικά λεπτό σχήμα και τις φαρδιές σιαγόνες του εργαλείου, οι χρήστες μπορούν να εργάζονται ελεύθερα σε περιορισμένους χώρους. Για μεγαλύτερη ευελιξία, οι παράλληλες σιαγόνες έχουν ρυθμιστεί υπό γωνία 15°, ώστε να φτάνουν όσο το δυνατόν πιο μακριά και να επιτρέπουν ακριβή χειρισμό.

Παρέχοντας πρόσθετη δύναμη και ανθεκτικότητα, το Γαλλικό Κλειδί Ταχείας Ρύθμισης STANLEY FATMAX επικαλύπτεται με μαύρο φινίρισμα από φωσφορικό άλας, ενώ η μαλακή λαβή δύο υλικών προσφέρει απόλυτη άνεση, κράτημα και έλεγχο. Η χάραξη κλιμάκων μετρικού και imperial συστήματος στο εργαλείο μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα σε εφαρμογές σύσφιξης. Για επιπλέον πρακτικότητα, χάρη στην ενσωματωμένη οπή ανάρτησης ο χρήστης μπορεί να κρεμάσει το κλειδί σε ένα εργαστήριο ή να το μεταφέρει με ασφάλεια σε αναδέτη· ιδιαίτερα χρήσιμο όταν εργάζεστε σε ύψος.

Το Γαλλικό Κλειδί Ταχείας Ρύθμισης STANLEY FATMAX διατίθεται σε τέσσερα διαφορετικά μήκη, με μέγιστο άνοιγμα σιαγόνας 33 mm:

 • 300mm / 12” – FMHT13128-0
 • 250mm / 10” – FMHT13127-0
 • 200mm / 8” – FMHT13126-0
 • 150mm / 6” – FMHT13125-0

 

Ρυθμιζόμενο Γαλλικό Κλειδί STANLEY με λαβή από δύο υλικά

Αυτή η στιβαρή σειρά ρυθμιζόμενων γαλλικών κλειδιών ενσωματώνει μια λαβή από δύο υλικά που προσφέρει εντυπωσιακό κράτημα και έλεγχο, καθώς και εξαιρετική άνεση σε επαναλαμβανόμενες ή επίπονες εφαρμογές. Με αυτά τα εργαλεία, οι παράλληλες σιαγόνες τοποθετούνται υπό γωνία 15° για να εξασφαλίζεται σταθερό κράτημα και για να φτάνουν όσο το δυνατόν πιο μακριά. Οι σαφείς κλίμακας μετρικού και imperial συστήματος παρέχουν υψηλό επίπεδο ακρίβειας, ενώ η ενσωματωμένη οπή ανάρτησης επιτρέπει την πρόσδεση του εργαλείου σε αναδέτη, ανάλογα με τις ανάγκες. Το προστατευτικό φινίρισμα από φωσφορικό άλας παρέχει στο προϊόν εκτεταμένη διάρκεια ζωής.

Το Ρυθμιζόμενο Γαλλικό Κλειδί STANLEY με λαβή από δύο υλικά διατίθεται σε τέσσερα διαφορετικά μήκη, με μέγιστο άνοιγμα σιαγόνας 32 mm:

 • 150mm / 6” – 0-90-947
 • 200mm / 8” – 0-90-948
 • 250mm / 10” – 0-90-949
 • 300mm / 12” – 0-90-950

 

Ρυθμιζόμενο Γαλλικό Κλειδί STANLEY

Συνδυάζοντας μια κλασική σχεδίαση με εξαιρετική αντοχή, αυτά τα πλήρως μεταλλικά γαλλικά κλειδιά διαθέτουν σιαγόνες υπό γωνία 15°, επιτρέποντας σταθερό κράτημα και φτάνουν όσο το δυνατόν πιο μακριά σε πολλές εργασίες σύσφιξης. Κάθε μοντέλο περιλαμβάνει κλίμακα μετρικού και imperial συστήματος για πρόσθετη ακρίβεια, έναν μηχανισμό με ραβδώσεις για γρήγορες και ακριβείς ρυθμίσεις και οπή ανάρτησης για εύκολη πρόσδεση και αποθήκευση.

Το Ρυθμιζόμενο Γαλλικό Κλειδί STANLEY διατίθεται σε τέσσερα διαφορετικά μήκη:

 • 150mm / 6” – STHT13121-0
 • 200mm / 8” – STHT13122-0
 • 250mm / 10” – STHT13123-0
 • 300mm / 12” – STHT13156-0

 

Ο Eric Guilloux, διευθυντής προϊόντων της STANLEY, δήλωσε: «Μέσα στην εργαλειοθήκη κάθε επαγγελματία τεχνικού ή μηχανικού, το ρυθμιζόμενο γαλλικό κλειδί δεν είναι απλώς το πιο συνηθισμένο εργαλείο, αλλά ένας βασικός πόρος για εφαρμογές σύσφιξης. Στη STANLEY, γνωρίζουμε ότι η αποτελεσματικότητα και η ακρίβεια είναι το κλειδί για αυτές τις εργασίες και για αυτόν τον λόγο έχουμε εξορθολογήσει και βελτιστοποιήσει τη σειρά ρυθμιζόμενων γαλλικών κλειδιών μας, ώστε να διασφαλίσουμε ότι οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν εύκολα το σωστό εργαλείο για κάθε εφαρμογή. Με τη βεβαιότητα ότι μπορούν να εμπιστεύονται τον εξοπλισμό τους για να κάνουν τη δουλειά τους κάθε φορά, γρήγορα, αποτελεσματικά και με τη μέγιστη ακρίβεια. Ειδικότερα, το Γαλλικό Κλειδί Ταχείας Ρύθμισης STANLEY FATMAX με τον λεπτό σχεδιασμό, τη στιβαρή κατασκευή και το έξυπνο σύστημα γρήγορης ρύθμισης δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να ολοκληρώνουν τις εργασίες τους με ακρίβεια, ενισχύοντας σημαντικά την παραγωγικότητα και την ταχύτητα. Οι επαγγελματίες τεχνικοί θα εκτιμήσουν επίσης ότι αυτά τα ευέλικτα εργαλεία θα τους παρέχουν αξιόπιστες υπηρεσίες για πολλά χρόνια».

 

Τιμές και διαθεσιμότητα

Οι νέες σειρές ρυθμιζόμενων γαλλικών κλειδιών STANLEY και STANLEY FATMAX είναι διαθέσιμες από τον Μάρτιο του 2021. Πληροφορίες για την τιμή διατίθενται κατόπιν αιτήματος.

 

Παρατηρήσεις προς συντάκτες

* Η λειτουργία σύσφιξης με το ένα χέρι και η αναδίπλωση της μπροστινής σιαγόνας διατίθενται μόνο στο μοντέλο STST83800-1.

Για δείγματα επισκόπησης, εικόνες υψηλής ανάλυσης ή περισσότερες λεπτομέρειες για τη STANLEY και την πλήρη σειρά προϊόντων και εξαρτημάτων της, απευθυνθείτε στο
 

Σχετικά με τη STANLEY

Εδώ και πάνω από 175 χρόνια, η STANLEY θέτει τα πρότυπα για εργαλεία ποιότητας και τεχνικές λύσεις για επαγγελματίες σε ολόκληρο τον πλανήτη. Με μια κληρονομιά αξιοπιστίας, η STANLEY είναι ο νούμερο 1 κατασκευαστής ταινιών στον κόσμο και συνεχίζει να πρωτοπορεί στον κλάδο με καινοτομίες όπως η σειρά προϊόντων STANLEY FATMAX, καθώς και εργαλεία χειρός, ηλεκτρικά εργαλεία, λύσεις αποθήκευσης και εξαρτήματα που κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το [τοπικός ιστότοπος STANLEY] ή ακολουθήστε τη STANLEY σε Facebook, or YouTube.