ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.

Η STANLEY® παρουσιάζει την Εργαλειοθήκη 3 επιπέδων με πρόβολο

  • Πρωτοποριακή Εργαλειοθήκη 3 Επιπέδων με Πρόβολο - μια εντελώς νέα προσθήκη στη σειρά λύσεων αποθήκευσης της STANLEY®
  • Λειτουργεί επίσης ως μικρός σταθμός εργασίας: όταν ανοίγει, το καπάκι αναδιπλώνεται πλήρως και λειτουργεί ως στήριγμα για τους δίσκους του προβόλου, αυξάνοντας τη σταθερότητα και επιτρέποντας την εύκολη πρόσβαση στα εργαλεία που χρησιμοποιούνται πιο συχνά
  • Τρία επίπεδα αποθήκευσης για οργάνωση χωρίς προβλήματα και για γρήγορη πρόσβαση σε εργαλεία και εξαρτήματα κατά την εργασία
  • Δύο διαμερίσματα οργάνωσης επάνω συγκρατούν με ασφάλεια μικρότερα αξεσουάρ και ανταλλακτικά • Άφθονη ικανότητα φορτίου 22 kg για πολλά και διάφορα εργαλεία χειρός
  • Στιβαρά μεταλλικά μπροστινά μάνταλα για αντοχή που διαρκεί και προστατεύει τα περιεχόμενα από τη σκόνη και τα υπολείμματα
  • Λαβή που μαζεύεται και επιτρέπει το εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο της εργαλειοθήκης • Πρακτική λαβή μεταφοράς που εξασφαλίζει εξαιρετική άνεση και εύκολη μετακίνηση
  • Μάτι για λουκέτο για την ασφάλεια των περιεχομένων στον χώρο εργασίας, το γκαράζ ή το εργαστήριο

Καταξιωμένη για την εκτεταμένη της συλλογή στιβαρών προϊόντων αποθήκευσης, η STANLEY®, προσθέτει ακόμα μία πρωτοποριακή επιλογή στη γκάμα της με την παρουσίαση της STANLEY Εργαλειοθήκης 3 Επιπέδων με Πρόβολο..

Σχεδιασμένη σχολαστικά από τους μηχανικούς της STANLEY, αυτή η έξυπνη εργαλειοθήκη ενσωματώνει τρία επίπεδα αποθήκευσης για να επιτρέπει γρήγορη και άκοπη πρόσβαση σε πλήθος εργαλείων και εξαρτημάτων, όλα σε ένα μέρος. Όταν ανοίγει, το καπάκι αναδιπλώνεται πλήρως και λειτουργεί ως στήριγμα για τους δίσκους του προβόλου, επιτρέποντας ανά πάσα στιγμή τη γρήγορη ανάκτηση αντικειμένων που χρησιμοποιούνται συχνά. Η STANLEY έχει ενσωματώσει δύο ευρύχωρους δίσκους προβόλου στο επάνω μέρος για την ασφαλή οργάνωση μικρότερων εξαρτημάτων, παρέχοντας παράλληλα εύκολη πρόσβαση σε κάθε εσωτερικό διαμέρισμα.

Με άφθονη ικανότητα φορτίου 22 κιλών για να τοποθετείτε πάνω του πολλά εργαλεία, αυτή η ανθεκτική λύση αποθήκευσης ενισχύεται με μεταλλικά μάνταλα μπροστά που προστατεύουν το περιεχόμενο από τη σκόνη και άλλα επιβλαβή υπολείμματα.

Αυτή η πολυχρηστική εργαλειοθήκη διαθέτει επίσης χειρολαβή για γρήγορο άνοιγμα και κλείσιμο και διαθέτει ενσωματωμένη λαβή για άνετη και αβίαστη μεταφορά.

Για επιπλέον προστασία, η Εργαλειοθήκη 3 Επιπέδων με Πρόβολο περιλαμβάνει ένα μάτι για λουκέτο, παρέχοντας μεγαλύτερη ασφάλεια για τα εργαλεία στον χώρο εργασίας, στο γκαράζ ή στο εργαστήριο.

Οι διαστάσεις αυτής της ευρύχωρης εργαλειοθήκης είναι: 490 x 285 x 255mm (Π x Υ x Β).

Ο [Τοπικός εκπρόσωπος της STANLEY, τίτλος εργασίας] δήλωσε: «Με αυτήν τη νέα προσθήκη στη σειρά φορητών προτάσεων αποθήκευσης, οι επαγγελματίες τεχνικοί μπορούν να έχουν πάντα μαζί τους τα εργαλεία τους και να είναι σίγουροι ότι θα βρουν αυτό που χρειάζονται, όποτε το χρειάζονται. Ως ένας μικρός σταθμός εργασίας, η Εργαλειοθήκη 3 Επιπέδων με Πρόβολο είναι ο τέλειος τρόπος οργάνωσης και προστασίας των εργαλείων και εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται συχνότερα από τον χρήστη, ιδίως όταν μετακινείται τακτικά από έναν χώρο εργασίας σε άλλον. Εκτός από εξαιρετικά πρακτική, προσβάσιμη και βολική, αυτή η νέα λύση αποθήκευσης είναι επίσης ασφαλής και ανθεκτική· και όπως συμβαίνει με όλα τα προϊόντα STANLEY, θα προσφέρει μακροχρόνια σταθερή και αξιόπιστη υπηρεσία».

Για περισσότερες πληροφορίες για την Εργαλειοθήκη με Πρόβολο STANLEY, επισκεφτείτε το.

 

Τιμές και διαθεσιμότητα

Η Εργαλειοθήκη με Πρόβολο STANLEY είναι διαθέσιμη από [εισαγωγή ημερομηνίας]. Πληροφορίες για την τιμή διατίθενται κατόπιν αιτήματος.

 

Παρατηρήσεις προς συντάκτες

* Η λειτουργία σύσφιξης με το ένα χέρι και η αναδίπλωση της μπροστινής σιαγόνας διατίθενται μόνο στο μοντέλο STST83800-1.

Για δείγματα επισκόπησης, εικόνες υψηλής ανάλυσης ή περισσότερες λεπτομέρειες για τη STANLEY και την πλήρη σειρά προϊόντων και εξαρτημάτων της, απευθυνθείτε στο
 

Σχετικά με τη STANLEY

Εδώ και πάνω από 175 χρόνια, η STANLEY θέτει τα πρότυπα για εργαλεία ποιότητας και τεχνικές λύσεις για επαγγελματίες σε ολόκληρο τον πλανήτη. Με μια κληρονομιά αξιοπιστίας, η STANLEY είναι ο νούμερο 1 κατασκευαστής ταινιών στον κόσμο και συνεχίζει να πρωτοπορεί στον κλάδο με καινοτομίες όπως η σειρά προϊόντων STANLEY FATMAX, καθώς και εργαλεία χειρός, ηλεκτρικά εργαλεία, λύσεις αποθήκευσης και εξαρτήματα που κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το [τοπικός ιστότοπος STANLEY] ή ακολουθήστε τη STANLEY σε Facebook, or YouTube.