ΚΑΛΥΨΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟ STANLEY® FATMAX® FLM165

ΛΕΪΖΕΡ ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΕΣ, ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ 50M

  • Εκτεταμένη εμβέλεια εργασίας 50m για την κάλυψη των αναγκών απαιτητικών επαγγελματικών εφαρμογών
  • Παρέχει ακριβείς, αξιόπιστους υπολογισμούς απόστασης με ακρίβεια +/-1,5 mm στα 10m
  • Στιβαρή κατασκευή - κατάλληλο για καθημερινή χρήση σε απαιτητικούς χώρους εργασίας
  • Παρέχει μετρήσεις για εμβαδόν, όγκο, ελάχιστη/μέγιστη απόσταση, Πυθαγόρειοι υπολογισμοί και συνεχείς μετρήσεις
  •  Αβίαστη λειτουργία με δύο κουμπιά, με κατάδειξη και πάτημα
  • Επαναφορτιζόμενη εσωτερική μπαταρία με χωρητικότητα για έως και 1.000 μετρήσεις ανά φόρτιση
  • Φόρτιση μέσω USB σε λιγότερο από 2,5 ώρες, αυτόματη εξοικονόμηση ενέργειας μετά από αδράνεια για 90 δευτερόλεπτα
  •  Μαύρη οθόνη με λευκούς χαρακτήρες που εξασφαλίζει μέγιστη ορατότητα σε πολύ φωτεινές συνθήκες
  • Πιστοποίηση IP40 για προστασία από τη σκόνη και την υγρασία
  • Ανθεκτικό περίβλημα με χύτευση για καλύτερο κράτημα, έλεγχο και εκτεταμένη διάρκεια ζωής

Η STANLEY® παρουσιάζει μια νέα προσθήκη στη σειρά λέιζερ μετρητών απόστασης υψηλής απόδοσης με την κυκλοφορία του STANLEY FATMAX® FLM165. Όσοι ασχολούνται με τις κατασκευές και τις οικοδομές θα εντυπωσιαστούν από τις δυνατότητες μέτρησης σε μεγάλες αποστάσεις έως 50 m και την ακρίβεια ακριβείας +/-1,5 mm στα 10 m.

Σχεδιασμένο με γνώμονα την ταχύτητα και την ακρίβεια σε ένα μεγάλο φάσμα εφαρμογών, το FLM165 ενσωματώνει προηγμένες δυνατότητες μετρήσεων, όπως εμβαδόν, όγκο, ελάχιστη/μέγιστη απόσταση και Πυθαγόρειοι υπολογισμοί, ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά εύχρηστο, με τον έλεγχο να γίνεται με δύο μόνο κουμπιά, για κατάδειξη και πάτημα, point-and-click. Οι μετρήσεις μπορούν να καταγραφούν σε μονάδες του μετρικού και του imperial συστήματος. Η συνεχής λειτουργία «εντοπισμού» υπολογίζει και εμφανίζει γρήγορα την απόσταση από έναν στόχο και είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τη λήψη μετρήσεων σε δυσπρόσιτες περιοχές.

Κατάλληλο για απαιτητικές εφαρμογές σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, αυτό το ευέλικτο εργαλείο μέτρησης με λέιζερ διαθέτει μαύρη οθόνη με ευανάγνωστους λευκούς χαρακτήρες, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες μπορούν να διαβάζουν τις μετρήσεις γρήγορα και εύκολα σε όλα τα περιβάλλοντα εργασίας.

Το FLM165 προστατεύεται μέσα σε ένα ανθεκτικό καλούπι, προσφέρει εξαιρετικό κράτημα και έλεγχο και παρέχει τη μοναδική αξιοπιστία που περιμένουν οι χρήστες από ένα εργαλείο STANLEY FATMAX. Κατασκευασμένο για χρήση σε σκληρές συνθήκες, αυτό το όργανο μέτρησης απόστασης με λέιζερ έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να εγγυάται μεγάλη διάρκεια ζωής και για να προστατεύεται από την εισχώρηση σκόνης και υγρασίας (IP40).

"Παρέχοντας άφθονο χρόνο λειτουργίας, για την εκτέλεση έως και 1.000 μετρήσεων ανά φόρτιση, το FLM165 διαθέτει εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου που μπορεί να φορτιστεί πλήρως σε 2,5 ώρες. Η ωφέλιμη λειτουργία αυτόματης εξοικονόμησης ενέργειας απενεργοποιεί τη συσκευή μετά από αδράνεια 90 δευτερολέπτων και συμβάλλει στη διατήρηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, ελαχιστοποιώντας την ταλαιπωρία για τους χρήστες και τα διαστήματα αναστολής της λειτουργίας. Για πρόσθετη ασφάλεια και πρακτικότητα, το FLM165 παρέχεται με λουράκι καρπού. Επίσης, συνοδεύεται από καλώδιο φόρτισης USB."

«Ιδανικό για εργασίες μεγάλης κλίμακας που δεν είναι πρακτικό να υπολογίζονται με το χέρι, το STANLEY FATMAX FLM165 παρέχει μετρήσεις σε μεγάλες αποστάσεις, γρήγορα και αποτελεσματικά. Σχεδιασμένο για να ανταπεξέρχεται σε δύσκολες εφαρμογές μέτρησης, αυτό το στιβαρό εργαλείο παρέχει ένα εκτεταμένο εύρος λειτουργιών και μια σειρά από προηγμένα χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται σε όλες τις επαγγελματικές απαιτήσεις. Ο βαθμός προστασίας IP40 το καθιστά κατάλληλο για κάθε περιβάλλον εργασίας, ενώ η καθαρή, ευανάγνωστη οθόνη εξασφαλίζει εξαιρετική ορατότητα ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Όπως όλα τα εργαλεία της STANLEY, το FLM165 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εξαιρετική αξιοπιστία, αντοχή και υψηλή παραγωγικότητα και δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να ολοκληρώνουν πολλές και διάφορες μετρήσεις με μέγιστη ταχύτητα και ακρίβεια».

STANLEY FATMAX FLM165 – Τεχνικές προδιαγραφές

Εμβέλεια λέιζερ (μέτρα): 50m
Ακρίβεια: +/-1.5mm @ 10m
Βαθμός προστασίας IP: IP40
Εμβαδόν και όγκος: Ναι
Πυθαγόρειοι υπολογισμοί: Ναι
Ελάχιστη/μέγιστη απόσταση: Ναι
Συνεχής μέτρηση: Ναι
Απόσταση εντοπισμού: Ναι
Οθόνη: Μαύρη LCD με λευκούς χαρακτήρες
Διόδος λέιζερ (nm): Red, 630-680
Μπαταρία / χρόνος λειτουργίας: Επαναφορτιζόμενη ιόντων λιθίου – έως και 1.000 μετρήσεις μετά από πλήρη φόρτιση
Μετρήσεις:Imperial και μετρικό (μέτρα, cm, πόδια, ίντσες)
Αυτόματη απενεργοποίηση: 90 δευτερόλεπτα

Τιμές και διαθεσιμότητα

TΤο STANLEY FATMAX FLM165 είναι διαθέσιμο από τον Μάιο του 2021. Πληροφορίες για την τιμή διατίθενται κατόπιν αιτήματος.

 

Παρατηρήσεις προς συντάκτες

* Η λειτουργία σύσφιξης με το ένα χέρι και η αναδίπλωση της μπροστινής σιαγόνας διατίθενται μόνο στο μοντέλο STST83800-1.

Για δείγματα επισκόπησης, εικόνες υψηλής ανάλυσης ή περισσότερες λεπτομέρειες για τη STANLEY και την πλήρη σειρά προϊόντων και εξαρτημάτων της, απευθυνθείτε στο
 

Σχετικά με τη STANLEY

Εδώ και πάνω από 175 χρόνια, η STANLEY θέτει τα πρότυπα για εργαλεία ποιότητας και τεχνικές λύσεις για επαγγελματίες σε ολόκληρο τον πλανήτη. Με μια κληρονομιά αξιοπιστίας, η STANLEY είναι ο νούμερο 1 κατασκευαστής ταινιών στον κόσμο και συνεχίζει να πρωτοπορεί στον κλάδο με καινοτομίες όπως η σειρά προϊόντων STANLEY FATMAX, καθώς και εργαλεία χειρός, ηλεκτρικά εργαλεία, λύσεις αποθήκευσης και εξαρτήματα που κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το [τοπικός ιστότοπος STANLEY] ή ακολουθήστε τη STANLEY σε Facebook, or YouTube.