Η ΑΚΑΜΨΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ.

September 1, 2021

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΜΕΤΡΟΤΑΙΝΙΩΝ STANLEY® FATMAX® ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

  • Η σειρά μετροταινιών STANLEY® FATMAX® επόμενης γενιάς προσφέρει εξαιρετική ακαμψία 4,9 μέτρων για αξιόπιστη μέτρηση σε μεγάλη απόσταση ακόμα κι όταν κάποιος εργάζεται μόνος
  • Η αναγραφή και στις δύο όψεις επιτρέπει την εύκολη ολοκλήρωση μετρήσεων σε δύσκολες συνθήκες ή σε ύψη
  • Η εργονομική θήκη δύο υλικών παρέχει εξαιρετικό κράτημα και άνεση κατά τη χρήση
  • Η επίπεδη βάση προσφέρει βελτιωμένη σταθερότητα σε επιφάνειες εργασίας
  • Η πατενταρισμένη τεχνολογία Twin-Core™ εξασφαλίζει συμπαγή σχεδίαση μικρού όγκου
  • Ο γάντζος πολλαπλών θέσεων προσφέρει αυξημένη επιφάνεια επαφής και καλύτερο κράτημα και το σύστημα TRU-ZERO™ εξασφαλίζει ακριβείς εσωτερικές και εξωτερικές μετρήσεις
  • Εξαιρετική αντοχή της λάμας χάρη στην ανθεκτική στην τριβή επίστρωση και την επικάλυψη BladeArmor® 20cm που ενισχύει το άκρο του γάντζου από τσακίσματα και σκισίματα
  • Διατίθεται σε διάφορα μήκη: 5m, 8m και 10m, καθώς και μοντέλα με διπλή κλίμακα σε μετρικό και imperial σύστημα
Stanley Fatmax Next Generation Tape

Η σειρά μετροταινιών STANLEY® FATMAX® επόμενης γενιάς ανακοινώθηκε από τη STANLEY σήμερα και παρέχει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, μεγαλύτερη ακαμψία και περισσότερες εργονομικές βελτιώσεις από ποτέ.

Διατίθεται σε μήκη 5m, 8m και 10m, με ενδείξεις στο μετρικό σύστημα ή διπλή ένδειξη στο μετρικό και στο imperial σύστημα, κάθε μετροταινία αυτής της σειράς παρέχει απίστευτη ακαμψία 4,9 μέτρων, δίνοντας στους επαγγελματίες τη δυνατότητα να κάνουν ακριβείς και αξιόπιστες μετρήσεις ακόμα και σε μεγάλη απόσταση, ακόμα κι όταν εργάζονται μόνοι.

Πολυάριθμες βελτιώσεις έχουν ενσωματωθεί στα νέα σχέδια STANLEY FATMAX. Για εξαιρετική ευκολία, ακρίβεια και πρακτικότητα, αναγράφονται ευδιάκριτες ενδείξεις και στις δύο πλευρές της λάμας, διευκολύνοντας τις μετρήσεις που γίνονται πάνω από το κεφάλι ή τον χειρισμό σε δυσπρόσιτους χώρους.

Το στιβαρό εξωτερικό περίβλημα είναι ενισχυμένο με ένα εργονομικό καλούπι δύο υλικών, το οποίο εξασφαλίζει άριστο κράτημα, έλεγχο και άνεση κατά τη χρήση. Επιπλέον, χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία Twin-Core™ της STANLEY, οι μετροταινίες επόμενης γενιάς είναι εξαιρετικά συμπαγείς και καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο σε μια ζώνη εργαλείων ή μέσα σε μια εργαλειοθήκη. Επιπλέον, οι μετροταινίες διαθέτουν πιο επίπεδη βάση σε σύγκριση με προηγούμενα μοντέλα, χάρη στην οποία αυξάνεται η σταθερότητα της ταινίας όταν τοποθετείται σε επίπεδη ή λεία επιφάνεια εργασίας.

Ο γάντζος πολλαπλών θέσεων αποτελεί προϊόν νέου σχεδιασμού και προσφέρει μέγιστη επιφάνεια επαφής και κράτημα για μεγαλύτερο έλεγχο κατά τη μέτρηση από απόσταση, ενώ η φημισμένη τεχνολογία STANLEY TRUE-ZERO™ παρέχει ακριβείς εσωτερικές και εξωτερικές μετρήσεις και μπορεί να κινηθεί εμπρός και πίσω κατά μήκος των πριτσινιών στερέωσης, ώστε να υπολογίζεται στις μετρήσεις το πάχος του άγκιστρου.

Ανθεκτικές και αξιόπιστες, οι μετροταινίες STANLEY FATMAX παρέχουν εξαιρετική αντοχή και μεγάλη διάρκεια ζωής. Κάθε εργαλείο της σειράς έχει υποβληθεί σε επεξεργασία με επίστρωση ανθεκτική στην τριβή σε όλο το μήκος της λάμας για εξαιρετική προστασία από τη φθορά ή τις ζημιές. Επιπλέον, στα πρώτα 20 εκατοστά της λάμας εφαρμόζεται μια επικάλυψη BladeArmor® που ενισχύει την ταινία από τους κινδύνους των τσακισμάτων ή των σκισιμάτων στο πιο ευάλωτο σημείο τους.

Αυτά τα κορυφαία εργαλεία, των οποίων ο χειρισμός είναι ιδιαίτερα διαισθητικός, ενσωματώνουν έναν μηχανισμό κλειδώματος απλής λειτουργίας που ασφαλίζει και απασφαλίζει με άνεση, αλλά παραμένει απόλυτα σταθερός όταν κλειδώνει για απόλυτη αξιοπιστία και ασφάλεια. Τα επιπλέον επαγγελματικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα κλιπ ζώνης υψηλής αντοχής χωρίς βίδες για εύκολη μεταφορά και έναν αναδέτη ώστε η μετροταινία να μην πέφτει κατά την εργασία σε ύψος.

της STANLEY, δήλωσε: «Με αυτήν τη σειρά εργαλείων STANLEY FATMAX επόμενης γενιάς, πήραμε μια αξιόπιστη, δοκιμασμένη λύση και την ενισχύσαμε με πληθώρα βελτιώσεων για να δημιουργήσουμε την πιο στιβαρή, διαισθητική και φιλική στον χρήστη σειρά μετροταινιών που φτιάξαμε ποτέ. Όπως όλα τα εργαλεία μας, σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από τα καλύτερα υλικά και προορίζονται για σκληρή χρήση κάθε μέρα. Χάρη στην εντυπωσιακή ακαμψία τους των 4,9 μέτρων, οι επαγγελματίες τεχνικοί μπορούν να είναι βέβαιοι ότι θα κάνουν τις πιο ακριβείς μετρήσεις, ακόμα κι όταν εργάζονται μόνοι τους. Κάθε εργαλείο διαθέτει πλήθος καινοτόμων χαρακτηριστικών που βελτιώνουν την ακρίβεια και τον έλεγχο, καθώς και εργονομικές βελτιώσεις για βέλτιστη χρηστικότητα και άνεση. Η νέες μετροταινίες STANLEY FATMAX επόμενης γενιάς σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να είναι οι ισχυρότερες που φτιάξαμε ποτέ και να αντέχουν στα πιο σκληρά περιβάλλοντα εργασίας».

Τιμές και διαθεσιμότητα

Η νέα σειρά μετροταινιών STANLEY FATMAX επόμενης γενιάς θα είναι διαθέσιμη από. Πληροφορίες για την τιμή διατίθενται κατόπιν αιτήματος.

 

Παρατηρήσεις προς συντάκτες

* Η λειτουργία σύσφιξης με το ένα χέρι και η αναδίπλωση της μπροστινής σιαγόνας διατίθενται μόνο στο μοντέλο STST83800-1.

Για δείγματα επισκόπησης, εικόνες υψηλής ανάλυσης ή περισσότερες λεπτομέρειες για τη STANLEY και την πλήρη σειρά προϊόντων και εξαρτημάτων της, απευθυνθείτε στο
 

Σχετικά με τη STANLEY

Εδώ και πάνω από 175 χρόνια, η STANLEY θέτει τα πρότυπα για εργαλεία ποιότητας και τεχνικές λύσεις για επαγγελματίες σε ολόκληρο τον πλανήτη. Με μια κληρονομιά αξιοπιστίας, η STANLEY είναι ο νούμερο 1 κατασκευαστής ταινιών στον κόσμο και συνεχίζει να πρωτοπορεί στον κλάδο με καινοτομίες όπως η σειρά προϊόντων STANLEY FATMAX, καθώς και εργαλεία χειρός, ηλεκτρικά εργαλεία, λύσεις αποθήκευσης και εξαρτήματα που κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το [τοπικός ιστότοπος STANLEY] ή ακολουθήστε τη STANLEY σε Facebook, or YouTube.