ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑ.

September 1, 2021

Η ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΩΝ STANLEY® ΚΑΙ STANLEY® FATMAX® ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑ

  • Η εκτεταμένη σειρά κατσαβιδιών STANLEY® και STANLEY FATMAX® παρέχει τα ασφαλέστερα και αποδοτικότερα εργαλεία για κάθε εφαρμογή, για κάθε δουλειά
  •  Η εκτεταμένη σειρά περιλαμβάνει κατσαβίδια σταθερής λεπίδας, πολλαπλών μυτών και καστάνιες, κατάλληλα για μια πληθώρα διαφορετικών τεχνικών επαγγελμάτων
  • Σχεδιάζονται από ειδικούς με γνώμονα την ακρίβεια, την άνεση, τον έλεγχο και την εργονομία
  • Κατασκευάζονται από υλικά της υψηλότερης ποιότητας και συμμορφώνονται με τα πιο αυστηρά πρότυπα
  • Τα κατσαβίδια VDE και τα τυποποιημένα κατσαβίδια STANLEY FATMAX και τα μοντέλα μαξιλαριών λαβής της STANLEY σχεδιάζονται με ακρίβεια στη μονάδα παραγωγής της STANLEY, στο Arbois της Γαλλίας
  • Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μηκών, μεγεθών και τύπων κατσαβιδιών"
STANLEY® FATMAX® Slotted Flared 6.5 x 150mm Screwdriver Group Shot in a Workshop

Η σειρά κατσαβιδιών STANLEY® και STANLEY FATMAX® έχει σχεδιαστεί για να ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις μιας εκτεταμένης ποικιλίας εφαρμογών για μια πληθώρα διαφορετικών τεχνικών επαγγελμάτων και προσφέρει το άριστο εργαλείο για κάθε εργασία. Κατασκευασμένη με ακρίβεια από κορυφαία υλικά, ολόκληρη η σειρά έχει σχεδιαστεί για αποδοτικότητα, ασφάλεια, άνεση και έλεγχο. Για εφαρμογές στερέωσης υψηλής ή χαμηλής ροπής, κάθε εργαλείο παρέχει βέλτιστη απόδοση, αντοχή και ανθεκτικότητα. Η σειρά διατίθεται σε πολλά μήκη και προδιαγραφές και διαθέτει όλους τους δημοφιλείς τύπους κατσαβιδιών: Ίσια, Phillips, Pozidriv, Torx, Torx ασφαλείας και Εξαγωνικά.

 

Η ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ STANLEY FATMAX ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ

Αναβαθμισμένη για το 2021, η σειρά τυποποιημένων κατσαβιδιών STANLEY FATMAX® προσφέρει τώρα +100% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μύτης* και μια σειρά από βελτιωμένες δυνατότητες. Αυτή η σειρά επόμενης γενιάς κατασκευάζεται από πυριτιούχο χάλυβα με άνθρακα βαρέως τύπου, προσφέρει μεγάλη διάρκεια ζωής και διαθέτει νέες μύτες με επαγωγική σκλήρυνση** και υψηλή ακρίβεια CNC*** για πρόσθετη δύναμη, απόδοση και ανθεκτικότητα. Αυτά τα εργαλεία κατασκευάζονται στη μονάδα παραγωγής της STANLEY στο Arbois της Γαλλίας σύμφωνα με τα πιο αυστηρά πρότυπα. Κάθε μύτη υποβάλλεται σε αμμοβολή κατά την παραγωγική διαδικασία ώστε να ενισχύεται η προστασία από τη διάβρωση και τη φθορά. Τα μοντέλα Phillips και Pozidriv υφίστανται θερμική κατεργασία και επαγωγική σκλήρυνση για επιπλέον δύναμη και ελαχιστοποίηση του στρογγυλέματος, ενώ οι εγκοπές στα Ίσια μοντέλα υποβάλλονται σε κατεργασία ακριβείας CNC ξεχωριστά, ώστε να παρέχουν τη βέλτιστη μετρολογική προσαρμογή, ακρίβεια και έλεγχο, καθώς και μειωμένο κίνδυνο να γλιστρήσει το κατσαβίδι. Οι μεγάλες, εργονομικές λαβές τους με μαλακή λαβή από τρία υλικά μειώνουν την κόπωση και παρέχουν εξαιρετική άνεση και έλεγχο, ενώ ο μαλακός θόλος εξασφαλίζει εξαιρετική ροπή, ταχύτητα και ευκολία στη χρήση σε δύσκολες εφαρμογές. Για μεγαλύτερη ευκολία και αποτελεσματικότητα, κάθε μοντέλο έχει διαφορετικό χρώμα και οι προδιαγραφές και ο τύπος της κεφαλής αναγράφονται ευκρινώς στην επιφάνεια.

 

ΣΕΙΡΑ VDE STANLEY FATMAX

Η σειρά κατσαβιδιών STANLEY FATMAX με πιστοποίηση VDE σχεδιάζεται και κατασκευάζεται με αυστηρές προδιαγραφές στο εργοστάσιο της STANLEY στο Arbois, με ισχυρή μόνωση που προστατεύει σε εφαρμογές υψηλής τάσης. Κάθε μοντέλο διαθέτει πλαστικό περίβλημα βαρέως τύπου που διατρέχει όλο το μήκος του άξονα για να προστατεύει τους ηλεκτρολόγους από τους κινδύνους του ρεύματος. Η μαλακή λαβή από τρία υλικά προσφέρει εξαιρετική άνεση και κράτημα και χυτεύεται απευθείας στη μπάρα για μια πρακτικά άθραυστη σύνδεση. Η λαβή μεγάλης διαμέτρου έχει σχεδιαστεί ειδικά για σκληρή καθημερινή χρήση, παρέχει εξαιρετική ροπή για βίδωμα ξυλόβιδων και διαθέτει κωνικό αυχένα για γρήγορη περιστροφή και καλύτερο έλεγχο σε εφαρμογές σύσφιξης χαμηλής ροπής.

Η μύτη αυτών των στιβαρών και αξιόπιστων εργαλείων έχει υποβληθεί σε σκλήρυνση και αμμοβολή και επιστρώνεται με μαύρο φωσφορικό άλας, εξασφαλίζοντας εκτεταμένη διάρκεια ζωής. Υποβάλλονται επίσης σε κατεργασία ακριβείας για εξαιρετικά ακριβή προσαρμογή της κεφαλής στον κοχλία. Αυτά τα κατσαβίδια υψηλής ποιότητας εφαρμόζουν την αναγνωρισμένη κόκκινη χρωματική κωδικοποίηση ώστε να αναγνωρίζονται εύκολα με μια ματιά, σε πλήρη συμμόρφωση με τα πρότυπα VDE. Κάθε μοντέλο διαθέτει επίσης σαφή σήμανση, ώστε οι χρήστες να μπορούν να εντοπίζουν το σωστό κατσαβίδι για κάθε τύπο βίδας.

"Η λεπτή έκδοση αυτής της σειράς έχει προφίλ 35 mm χάρη στη λεπτότερη μπάρα, η οποία έχει υποβληθεί σε κατεργασία ακριβείας, ώστε να προσφέρεται με πιο λεπτά χαρακτηριστικά. Ως αποτέλεσμα, είναι μια άριστη επιλογή για πρόσβαση σε στενούς χώρους, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ασφαλή επίσημη ονομαστική τιμή τάσης 1.000 V. Διατίθεται επίσης μια σειρά VDE Borneo/κιβωτίου διακλάδωσης με μοτίβο συν/πλην, ιδανική για ασφαλή εργασία σε σύγχρονους πίνακες ασφαλειών, πίνακες κυκλωμάτων και κιβωτίων διακλάδωσης."

 

ΚΑΣΤΑΝΙΑ STANLEY FATMAX

Η Καστάνια STANLEY FATMAX με τεχνολογία speed drive ενσωματώνει τον πρωτοποριακό μηχανισμό καστάνιας αριστερής-δεξιάς περιστροφής 360° μοιρών για βίδωμα και ξεβίδωμα διπλάσιας ταχύτητας σε σχέση με τα τυπικά μοντέλα. Για το βίδωμα ή το ξεβίδωμα, ο χρήστης αρκεί να περιστρέψει τη λαβή αριστερά και δεξιά και η ρευστή δράση της καστάνιας συνεχίζεται απρόσκοπτα, επιτρέποντας την ολοκλήρωση της εργασίας στον μισό χρόνο. Η «ζώνη ταχύτητας» της καστάνιας εξασφαλίζει γρήγορο έλεγχο της περιστροφής για πιο αποτελεσματική εισαγωγή, ενώ η «ζώνη απτικής ακριβείας» επιτρέπει πρόσθετο έλεγχο για εργασίες όπου απαιτείται ακρίβεια. Η κατεύθυνση του κατσαβιδιού μπορεί να αντιστραφεί εύκολα τραβώντας την καστάνια μπροστά μέχρι να κλειδώσει στη θέση της. Κατασκευασμένη από κράμα βαναδίου χρωμίου, η STANLEY FATMAX Καστάνια είναι στιβαρή και αξιόπιστη, ενώ η εργονομική, ανάγλυφη λαβή της από δύο υλικά εξασφαλίζει εξαιρετική άνεση και κράτημα, ιδιαίτερα σε εφαρμογές υψηλότερης ροπής. Αυτό το κορυφαίο εργαλείο διαθέτει θήκη μυτών που κλειδώνει, ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης και μαγνητικό άκρο για ασφαλή συγκράτηση των μυτών.

 

ΣΕΤ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ STANLEY FATMAX ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΜΥΤΕΣ

Προσφέροντας εξαιρετικά υψηλή ροπή με έως και τριπλάσια δύναμη σε εφαρμογές σύσφιξης, η σειρά προϊόντων Καστάνιας STANLEY FATMAX με Πολλαπλές Μύτες ενσωματώνει μια λεπτή καστάνια 45 δοντιών για δεξιόστροφη και αριστερόστροφη περιστροφή και με κλειδωμένο τον μηχανισμό καστάνιας για εξαιρετική ευελιξία. Αυτά τα εργαλεία υψηλής ποιότητας, με μαγνητική κεφαλή και μεγάλη μαλακή λαβή με ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης μυτών, δημιουργήθηκαν για τη βέλτιστη άνεση και ευκολία του χρήστη.

Σετ Καστάνιας Νάνος STANLEY FATMAX Πολλαπλών Μυτών - 6 μύτες

Αυτό το μοντέλο Νάνος είναι εξαιρετικά χρήσιμο για πρόσβαση σε περιορισμένους χώρους και διαθέτει 6 μύτες.

Σετ Κανονικής Καστάνιας STANLEY FATMAX Πολλαπλών Μυτών - 12 μύτες

Αυτό το κατσαβίδι καστάνιας, ειδικά σχεδιασμένο για καθημερινή χρήση, διαθέτει ματαρισμένο φινίρισμα άξονα για μεγάλη διάρκεια ζωής.

Σετ Καστάνιας LED STANLEY FATMAX Πολλαπλών Μυτών - 12 μύτες

Αυτό το κορυφαίο εργαλείο παρέχει όλα τα οφέλη του κανονικού μοντέλου καστάνιας και επιπλέον την προσθήκη φωτισμού LED 3.5 Lumen που προσφέρει άριστη ορατότητα για εργασίες σε σκοτεινούς χώρους ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Σετ Καστάνιας με Λαβή Πιστολιού STANLEY FATMAX Πολλαπλών Μυτών - 12 μύτες

Όταν απαιτείται μεγαλύτερη ροπή, η Καστάνια με Λαβή Πιστολιού STANLEY FATMAX είναι η ιδανική επιλογή. Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια μαγνητική κεφαλή για μεγαλύτερη αποδοτικότητα και έναν στιβαρό ματαρισμένο άξονα για κορυφαία ανθεκτικότητα.

 

ΣΕΙΡΑ STANLEY CUSHIONGRIP

SΤα κατσαβίδια STANLEY CushionGrip κατασκευάζονται από εξαιρετικά δυνατό χάλυβα χρωμίου-βαναδίου και εξοπλίζονται με εργονομική λαβή δύο υλικών και τριών λοβών για εξαιρετική άνεση, ιδίως κατά την εκτέλεση επαναλαμβανόμενων εφαρμογών. Αυτά τα εργαλεία υψηλής ποιότητας διαθέτουν μαγνητική μύτη από μαύρο οξείδιο που βελτιώνει τη συγκράτηση της βίδας και ταυτόχρονα ενισχύει την ανθεκτικότητα και τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Τα κατσαβίδια διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών και τύπων και οι χρήστες μπορούν να αναγνωρίσουν εύκολα το κατάλληλο κατσαβίδι για την εργασία που θέλουν να ολοκληρώσουν χάρη στην ευδιάκριτη σήμανση της μύτης στη λαβή. Τα κατσαβίδια CushionGrip κατασκευάζονται ή φινίρονται στο εργοστάσιο της STANLEY στο Arbois της Γαλλίας, πάντα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα.

 

ΣΕΤ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΥΤΩΝ STANLEY

Εύκαμπτο Κατσαβίδι STANLEY με 10 μύτες- 12 τεμάχια Αυτό το πολύπλευρο κατσαβίδι διαθέτει εύκαμπτο άξονα που επιτρέπει εύκολη πρόσβαση σε δυσπρόσιτους χώρους. Με μια άνετη λαβή από δύο υλικά και πρακτική θήκη μυτών με κλιπ ζώνης, το εύκαμπτο κατσαβίδι με 10 μύτες περιλαμβάνει ένα σετ μυτών ¼” υψηλής ποιότητας και αντάπτορα.

Κατσαβίδι STANLEY με 6 μύτες

Με στιβαρή επιχρωμιωμένη μπάρα για προστασία από τη σκουριά, το Κατσαβίδι STANLEY 6 μυτών προσφέρει μια λύση «όλα σε ένα» και συνοδεύεται από τρεις μύτες δύο κεφαλών. Το ενσωματωμένο στήριγμα προσφέρει πρόσθετη δραστικότητα, ενώ η λαβή τριών λοβών από δύο υλικά προσφέρει επιπλέον ροπή, άνεση και κράτημα.

Κατσαβίδι Νάνος STANLEY Πολλαπλών Μυτών – 6 Μύτες

Το Κατσαβίδι Νάνος STANLEY δημιουργήθηκε με γνώμονα την ταχύτητα και την πρόσβαση σε περιορισμένους χώρους και περιλαμβάνει μια μαγνητική θήκη για τη συγκράτηση εξαρτημάτων και την αποτελεσματική αλλαγή των μυτών. Παρέχεται με 6 μύτες κατσαβιδιού που αποθηκεύονται σε μια θήκη εύκολης πρόσβασης και προσφέρει επίσης μια λαβή από δύο υλικά για μέγιστη άνεση και κράτημα.

Κατσαβίδι STANLEY με Πολλαπλές Μύτες – Σετ 34 τεμαχίων

Με μια εκτεταμένη σειρά εξαρτημάτων, το Κατσαβίδι με Πολλαπλές Μύτες είναι το ιδανικό πολυεργαλείο για πλήθος εφαρμογών. Η μαγνητική κεφαλή του συγκρατεί τις μύτες με ασφάλεια στη θέση τους και εξασφαλίζει μια γρήγορη διαδικασία αλλαγής των μυτών. Η άνετη λαβή τριών λοβών επιτρέπει τη μέγιστη ροπή, ενώ η θήκη αποθήκευσης μυτών εξασφαλίζει την εύκολη επιλογή του απαιτούμενου εξαρτήματος για κάθε εργασία.

Πολυκατσαβίδι 4 σε 1 STANLEY

Το ευέλικτο Πολυκατσαβίδι 4 σε 1 κατασκευάζεται από σκληρυμένο χάλυβα S2 για μέγιστη αντοχή, διαθέτει ανάγλυφη επιφάνεια που δεν γλιστράει, δεν ραγίζει και δεν ξεφλουδίζει, ενώ διαθέτει επίσης και μια μαλακή και άνετη λαβή από δύο υλικά. Παρέχεται με δύο μαγνητικές μύτες δύο άκρων για να έλξη και συγκράτηση μικρών βιδών.

Καστάνια Νάνος STANLEY Πολλαπλών Μυτών - 6 μύτες

Παρέχοντας όλα τα πλεονεκτήματα του μοντέλου Νάνου Πολλαπλών Μυτών, το Κατσαβίδι Καστάνιας Νάνος προσφέρει ταχύτητα και αποτελεσματικότητα χάρη στον μηχανισμό υψηλής ποιότητας και τη λειτουργία 3 θέσεων, που επιτρέπει δεξιόστροφη και αριστερόστροφη περιστροφή και με κλειδωμένο τον μηχανισμό καστάνιας. Δέχεται τυποποιημένες εξάγωνες μύτες ¼".

Καστάνια STANLEY Πολλαπλών Μυτών – Σετ 10/20 τεμαχίων

Η Καστάνια STANLEY περιέχει 10 ή 20 μύτες, επιτρέπει γρήγορο βίδωμα σε τρεις διαφορετικές θέσεις και ενσωματώνει μια μαγνητική κεφαλή για μεγαλύτερη πρακτικότητα. Με μια λαβή τριών λοβών από δύο υλικά, αυτό το εργαλείο υψηλών προδιαγραφών παρέχει μέγιστη ροπή και άνεση.

 

ΣΕΙΡΑ STANLEY ESSENTIAL

Η σειρά STANLEY Essential κατασκευάζεται από χάλυβα χρωμίου-βαναδίου για εξαιρετική αξιοπιστία σε εφαρμογές υψηλής ροπής και σχεδιάζεται ειδικά έτσι ώστε να μειώνει τον κίνδυνο σπασίματος της μύτης κατά τη χρήση. Με επινικελωμένη άκρη και λαβή που χυτεύεται απευθείας στη μπάρα, αυτά τα ανθεκτικά κατσαβίδια είναι πρακτικά άθραυστα και προσφέρουν εξαιρετική μακροζωία. Διαθέτουν λαβή από δύο υλικά, κάθονται άνετα στο χέρι και παρέχουν κορυφαίο έλεγχο.

Darren Barber, Marketing Director της STANLEY, δήλωσε: «Το τεράστιο εύρος της γκάμας των προϊόντων μας διευκολύνει τους επαγγελματίες να βρουν το καταλληλότερο κατσαβίδι και εξάρτημα για κάθε ανάγκη, ανεξαρτήτως επαγγέλματος. Για οποιαδήποτε εργασία, είτε πρόκειται για απαιτητικές εφαρμογές σύσφιξης υψηλής ροπής είτε για εργασίες στερέωσης υψηλής ακριβείας και χαμηλής ροπής, υπάρχει ένα κατσαβίδι STANLEY ή STANLEY FATMAX υψηλής απόδοσης που θα κάνει τη δουλειά, με ταχύτητα, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Ιδανικά για μια τεράστια ποικιλία επαγγελμάτων, από κατασκευές, ανακαινίσεις και έργα HVAC, μέχρι συντήρηση ηλεκτρικών ειδών, αυτοκινήτων και βιομηχανικών εφαρμογών, οι χρήστες μπορούν να είναι σίγουροι ότι τα κατσαβίδια τους έχουν κατασκευαστεί ακολουθώντας σχολαστικά πρότυπα, ενώ παρέχουν αξιοπιστία, άνεση και μακροζωία».

 

Τιμές και διαθεσιμότητα

Η σειρά κατσαβιδιών STANLEY και STANLEY FATMAX είναι διαθέσιμη τώρα. Πληροφορίες για την τιμή διατίθενται κατόπιν αιτήματος.

 

Παρατηρήσεις προς συντάκτες

* Η λειτουργία σύσφιξης με το ένα χέρι και η αναδίπλωση της μπροστινής σιαγόνας διατίθενται μόνο στο μοντέλο STST83800-1.

Για δείγματα επισκόπησης, εικόνες υψηλής ανάλυσης ή περισσότερες λεπτομέρειες για τη STANLEY και την πλήρη σειρά προϊόντων και εξαρτημάτων της, απευθυνθείτε στο
 

Σχετικά με τη STANLEY

Εδώ και πάνω από 175 χρόνια, η STANLEY θέτει τα πρότυπα για εργαλεία ποιότητας και τεχνικές λύσεις για επαγγελματίες σε ολόκληρο τον πλανήτη. Με μια κληρονομιά αξιοπιστίας, η STANLEY είναι ο νούμερο 1 κατασκευαστής ταινιών στον κόσμο και συνεχίζει να πρωτοπορεί στον κλάδο με καινοτομίες όπως η σειρά προϊόντων STANLEY FATMAX, καθώς και εργαλεία χειρός, ηλεκτρικά εργαλεία, λύσεις αποθήκευσης και εξαρτήματα που κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το [τοπικός ιστότοπος STANLEY] ή ακολουθήστε τη STANLEY σε Facebook, or YouTube.