ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.

STANLEY® παρουσιάζει την πρώτη σειρά φορητών πάγκων εργασίας και σφιγκτήρων

  • Πρώτη σειρά φορητών, ευέλικτων πάγκων εργασίας με την αξιοπιστία της STANLEY®
  • Κατασκευή από χαλύβδινο πλαίσιο για μέγιστη ανθεκτικότητα, με εντυπωσιακή ικανότητα φορτίου 250kg
  • Κατασκευάζεται με επιφάνεια εργασίας από μπαμπού κορυφαίας ποιότητας για μεγάλη διάρκεια ζωής
  •  Παρέχεται με μια πρόσθετη (τρίτη) σανίδα μπαμπού που επιτρέπει την εύκολη μετατροπή του προϊόντος από έναν παραδοσιακό σφιγκτήρα σε έναν μεγάλο και στιβαρό πάγκο εργασίας 
  • Η δυνατότητα εργασίας σε δύο ύψη επιτρέπει τη χρήση του ως πάγκο εργασίας, βάση εργαλείων, σφιγκτήρα ή καβαλέτο
  • Ρυθμιζόμενοι περιστρεφόμενοι πείροι για ρύθμιση της συγκράτησης των σιαγόνων του σφιγκτήρα, ώστε τα υλικά να παραμένουν με ασφάλεια στη θέση τους
  • Αντιολισθητικά πόδια από καουτσούκ εξασφαλίζουν βέλτιστη σταθερότητα και ασφάλεια κατά την εργασία • Αναδιπλώνεται πλήρως μετά τη χρήση, διευκολύνοντας την άνετη μεταφορά και την αποθήκευση σε μικρούς χώρους
  • Άνοιγμα σιαγόνων σφιγκτήρα με σανίδες μπαμπού: 0 - 205mm
  •  Πρακτικό σύστημα σύσφιξης με το ένα χέρι για εύκολη ρύθμιση των σιαγόνων μαζί ή ξεχωριστά* 
  • Αναδίπλωση μπροστινής σιαγόνας ώστε να είναι δυνατή η κατακόρυφη σύσφιξη και να επιτρέπεται η τοποθέτηση υλικών μεγαλύτερου μήκους*

Η αξιόπιστη εταιρεία εργαλείων και λύσεων αποθήκευσης STANLEY® παρουσιάζει δύο ευέλικτα μοντέλα πάγκου εργασίας και σφιγκτήρα 2 σε 1 στην εκτεταμένη σειρά εξοπλισμού της για τον απαιτητικό επαγγελματία τεχνικό. Διαθέσιμοι για πρώτη φορά στη συλλογή προϊόντων της STANLEY, αυτοί οι πάγκοι πολλαπλών λειτουργιών μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως σφιγκτήρες βαρέως τύπου και ως στιβαροί και αξιόπιστοι πάγκοι εργασίας, προσφέροντας την ιδανική λύση σύσφιξης και επιφάνειας εργασίας για το εργοτάξιο, το γκαράζ ή το εργαστήριο.

Σχεδιασμένα για μακροχρόνια χρήση, αμφότερα τα προϊόντα Πάγκων εργασίας και Σφιγκτήρων της STANLEY κατασκευάζονται από ανθεκτικό χαλύβδινο σκελετό και προσφέρουν άφθονη δυνατότητα φορτίου έως 250kg. Κάθε μοντέλο διαθέτει μια ισχυρή επιφάνεια εργασίας από μπαμπού με φινίρισμα υψηλής ποιότητας, ώστε να παρέχει εξαιρετική ανθεκτικότητα και διάρκεια ζωής. Παρέχεται επίσης μια τρίτη αφαιρούμενη, κεντρική σανίδα μπαμπού, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να μετατρέπουν το προϊόν σε έναν ευρύχωρο πάγκο εργασίας με επιφάνεια 740 x 525mm για το μοντέλο Πάγκος εργασίας & Σφιγκτήρας με κατακόρυφη σύσφιξη (STST83800-1) και 610 x 370mm για το βασικό μοντέλο (STST83400-1).

Χάρη στον σχεδιασμό τους με διπλό ύψος, οι Πάγκοι εργασίας & Σφιγκτήρες STANLEY μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να χρησιμοποιηθούν ως στιβαρές βάσεις εργαλείων πάγκου ή ως καβαλέτα, καθώς και ως παραδοσιακοί σφιγκτήρες και πάγκοι πολλαπλών χρήσεων (οι επιλογές ύψους εργασίας είναι 595mm / 775mm και 620mm / 800mm στα μοντέλα STST83400-1 και STST83800-1, αντίστοιχα).

Έχουν προστεθεί ρυθμιζόμενοι περιστρεφόμενοι πείροι ώστε ο χρήστης να μπορεί να μεταβάλλει τη συγκράτηση των σιαγόνων σύσφιξης ανάλογα με τις ανάγκες, αυξάνοντας αναλόγως τη δύναμη σύσφιξης και εξασφαλίζοντας ότι τα υλικά συγκρατούνται σταθερά στη θέση τους. Η σιαγόνα του σφιγκτήρα μεταξύ των σανίδων μπαμπού έχει άνοιγμα από 0 έως 205 mm.

Στον Πάγκο εργασίας και τον Σφιγκτήρα με κατακόρυφη σύσφιξη, ένας πρακτικός μηχανισμός επιτρέπει την εύκολη ρύθμιση των σφιγκτήρων μαζί ή χωριστά με ένα μόνο χέρι. Επιπλέον, η μπροστινή σιαγόνα αυτού του μοντέλου αναδιπλώνεται προς τα έξω και επιτρέπει κατακόρυφη καθώς και οριζόντια σύσφιξη, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με υλικά μεγαλύτερου μήκους, όπως ξύλινες δοκούς ή σωλήνες, συγκρατώντας τα με ασφάλεια.

Για πρόσθετη σταθερότητα και ασφάλεια κατά την εργασία, η STANLEY έχει ενσωματώσει αντιολισθητικά πόδια από καουτσούκ και στα δύο μοντέλα.

Κάθε Πάγκος εργασίας & Σφιγκτήρας STANLEY έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αναδιπλώνεται πλήρως, εξασφαλίζοντας απόλυτη φορητότητα, εύκολη μεταφορά σε αυτοκίνητο ή φορτηγό και πρακτική αποθήκευση σε μικρούς χώρους όταν δεν χρησιμοποιούνται.

Ο [Τοπικός εκπρόσωπος της STANLEY, τίτλος εργασίας] δήλωσε: «Όπως έχουν μάθει να περιμένουν οι επαγγελματίες τεχνικοί από τη STANLEY, αυτή η σειρά κορυφαίων Πάγκων εργασίας και Σφιγκτήρων 2 σε 1 προσφέρει απόλυτη ανθεκτικότητα, αξιοπιστία και ευελιξία. Συνδυάζοντας έναν στιβαρό, σταθερό πάγκο εργασίας με έναν ισχυρό σφιγκτήρα, αυτά τα νέα προϊόντα της STANLEY μπορούν να ανταπεξέλθουν σε μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών ξυλουργικής, ανακαίνισης και εργαστηρίου, με εξαιρετικά εύκολη ρύθμιση και χρήση. Με καινοτόμα χαρακτηριστικά, όπως η ευέλικτη μπροστινή σιαγόνα για κατακόρυφη σύσφιξη, η πρακτική ρύθμιση με το ένα χέρι και η δυνατότητα επιλογής ύψους εργασίας, καθώς και η ευρύχωρη επιφάνεια εργασίας και η μεγάλη δυνατότητα φορτίου, αυτοί οι φορητοί πάγκοι εργασίας θα γίνουν ο απαραίτητος σύντροφος για κάθε επαγγελματία τεχνικό».

 

Πάγκοι εργασίας & Σφιγκτήρες διπλού ύψους STANLEY – τεχνικές προδιαγραφές

Όνομα προϊόντος /

Χαρακτηριστικό

Πάγκος εργασίας & Σφιγκτήρας STANLEY διπλού ύψους με κατακόρυφη σύσφιξη (STST83800-1)

Πάγκος εργασίας & Σφιγκτήρας STANLEY διπλού ύψους (STST83400-1)

Χαλύβδινο πλαίσιο

Ναι

Ναι

Μέγιστη ικανότητα φορτίου

250kg

250kg

Άνοιγμα σιαγόνων σφιγκτήρα

0-205mm

0-205mm

Διπλό ύψος εργασίας

620mm / 800mm

595mm / 775mm

Επιφάνεια πάγκου εργασίας με τρίτη σανίδα

740mm x 525mm

610mm x 370mm

Αντιολισθητικά πόδια από καουτσούκ

Ναι

Ναι

Ρυθμιζόμενοι περιστρεφόμενοι πείροι

Ναι

Ναι

Εύκαμπτη μπροστινή σιαγόνα

Ναι

N/A

Δυνατότητα σύσφιξης με το ένα χέρι

Ναι

N/A

Δυνατότητα αναδίπλωσης

Ναι

Ναι

Για περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά Πάγκων εργασίας & Σφιγκτήρων STANLEY διπλού ύψους, επισκεφτείτε το.

 

Τιμές και διαθεσιμότητα

Η σειρά Πάγκων εργασίας & Σφιγκτήρων STANLEY διπλού ύψους είναι διαθέσιμη από. Πληροφορίες για την τιμή διατίθενται κατόπιν αιτήματος.

 

Παρατηρήσεις προς συντάκτες

* Η λειτουργία σύσφιξης με το ένα χέρι και η αναδίπλωση της μπροστινής σιαγόνας διατίθενται μόνο στο μοντέλο STST83800-1.

Για δείγματα επισκόπησης, εικόνες υψηλής ανάλυσης ή περισσότερες λεπτομέρειες για τη STANLEY και την πλήρη σειρά προϊόντων και εξαρτημάτων της, απευθυνθείτε στο
 

Σχετικά με τη STANLEY

Εδώ και πάνω από 175 χρόνια, η STANLEY θέτει τα πρότυπα για εργαλεία ποιότητας και τεχνικές λύσεις για επαγγελματίες σε ολόκληρο τον πλανήτη. Με μια κληρονομιά αξιοπιστίας, η STANLEY είναι ο νούμερο 1 κατασκευαστής ταινιών στον κόσμο και συνεχίζει να πρωτοπορεί στον κλάδο με καινοτομίες όπως η σειρά προϊόντων STANLEY FATMAX, καθώς και εργαλεία χειρός, ηλεκτρικά εργαλεία, λύσεις αποθήκευσης και εξαρτήματα που κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το [τοπικός ιστότοπος STANLEY] ή ακολουθήστε τη STANLEY σε Facebook, or YouTube.