ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ.

April 1, 2021

Η STANLEY® ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΑΛΦΑΔΙΑ I-BEAM: ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ, ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΧΡΗΣΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΛΦΑΔΙΑΣΜΑ

 • Νέα σειρά Αλφαδιών I-Beam με ειδική σχεδίαση για εξαιρετική ανθεκτικότητα, ακρίβεια και ευκολία χρήσης
 • Δυνατότητα επιλογής μεταξύ τεσσάρων μηκών: 120cm, 60cm, 45cm και 30cm
 • Ακριβές αλφάδιασμα με ακρίβεια 2,0mm/m σε όλες τις επιφάνειες εργασίας
 • Τρία μάτια διαμέτρου 12mm* για αλφάδιασμα σε διαφορετικές γωνίες – 180°, 90° και 45°
 • Το επάνω παράθυρο επιτρέπει καθαρή και εύκολη ανάγνωση του ματιού, ακόμα και από πάνω
 •  Συνεχής επιφάνεια για πρακτική χρήση ως μέτρο για σήμανση 
 • Εξηλασμένο από άκαμπτο αλουμίνιο για μέγιστη διάρκεια ζωής
 •  Ανθεκτικά μεγάλα πλαστικά πλαϊνά που προστατεύουν τα μάτια σε περίπτωση κρούσης
 • Πώματα άκρων βαρέος τύπου που προστατεύουν τα αλφάδια από πτώσεις ή χτυπήματα
 • Κατεργασμένη οπή ανάρτησης που επιτρέπει εύκολη αποθήκευση όταν δεν χρησιμοποιείται
 • Βάση με εγκοπή σχήματος V για πρακτική χρήση σε εφαρμογές σωλήνων
 • Επίστρωση από κίτρινη πούδρα που εξασφαλίζει προστασία της επιφάνειας και γρήγορο καθαρισμό

Ο κορυφαίος κατασκευαστής εργαλείων χειρός STANLEY® ανακοίνωσε μια νέα σειρά τεσσάρων Αλφαδιών I-Beam. Σχεδιασμένα για επαγγελματίες οικοδόμους, μηχανικούς αυτοκινήτων και γενικούς εργολάβους που αναζητούν εξαιρετική ευκολία χρήσης, ανθεκτικότητα και ακρίβεια σε διάφορες εφαρμογές αλφαδιάσματος, τα νέα Αλφάδια I-Beam STANLEY διατίθενται σε μήκη 30cm, 45cm, 60cm και 120cm.

Με ακρίβεια 2mm/m σε όλες τις επιφάνειες εργασίας, κάθε μοντέλο ενσωματώνει τρία μάτια* για αποτελεσματικό και διαισθητικό αλφάδιασμα σε διάφορες γωνίες (180°, 90° και 45°). Τα σωληνοειδή μάτια έχουν διάμετρο 12mm, εξασφαλίζοντας εξαιρετική ορατότητα σε κάθε θέση, καθώς και ένα παράθυρο επάνω, το οποίο ενσωματώνεται στο πλαίσιο και επιτρέπει την ευκρινή και αβίαστη ανάγνωση των ματιών, ακόμη και από πάνω.

Κάθε Αλφάδι I-Beam STANLEY κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό αλουμίνιο για μεγάλη διάρκεια ζωής και σχεδιάζεται με γνώμονα τη βέλτιστη αντοχή και ακρίβεια. Τα ενσωματωμένα μάτια περικλείονται σε ανθεκτικά, μεγάλα πλαστικά περιβλήματα για εξαιρετική προστασία και διατήρηση της ακρίβειας σε περίπτωση πτώσης ή χτυπήματος. Η STANLEY ενισχύει επίσης κάθε αλφάδι με στέρεα πλαστικά πώματα άκρων για μεγαλύτερη προστασία των εργαλείων σε περίπτωση πρόσκρουσης κατά τη χρήση.

Ευπροσάρμοστα και πρακτικά, τα νέα Αλφάδια Ι-Beam διαθέτουν συνεχή επιφάνεια και στις δύο πλευρές, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μέτρα για σήμανση.

Μια κίτρινη επίστρωση πούδρας έχει προστεθεί στα αλφάδια για επιπλέον προστασία της επιφάνειας. Χάρη σε αυτό το εξαιρετικά λείο φινίρισμα, τα εργαλεία καθαρίζονται πολύ πιο εύκολα αν λερωθούν με σοβά, σκυρόδεμα, σκόνη ή άλλα υλικά του χώρου εργασίας.

Για μεγαλύτερη ευελιξία, τα Αλφάδια I-Beam STANLEY διαθέτουν μια βάση με εγκοπή σχήματος V, η οποία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για εφαρμογές με σωλήνες. Κάθε μοντέλο περιλαμβάνει επίσης μια οπή ανάρτησης για εύκολη αποθήκευση του εργαλείου όταν δεν χρησιμοποιείται.

Darren Barber, Marketing Director δήλωσε: «Όπως με όλα τα εργαλεία STANLEY, αυτή η ολοκαίνουργια σειρά αλφαδιών κατασκευάζεται ώστε να παρέχει ανώτερες επιδόσεις, αξιοπιστία και μακροζωία. Οι επαγγελματίες τεχνικοί σε όλο τον κόσμο εξαρτώνται από τα προϊόντα μας για την ακρίβεια και την αποτελεσματικότητά τους και τα στιβαρά αλφάδια I-Beam δεν αποτελούν εξαίρεση. Εξασφαλίζοντας απόλυτη ακρίβεια σε όλες τις γωνίες και την καλύτερη ορατότητα στην κατηγορία τους χάρη στον πρωτοποριακό σχεδιασμό τους, οι χρήστες μπορούν να είναι βέβαιοι ότι με αυτά τα διαισθητικά εργαλεία θα πετυχαίνουν μεγάλη ακρίβεια, όσο δύσκολο και αν είναι το περιβάλλον εργασίας ή η εφαρμογή».

Retrieving data. Wait a few seconds and try to cut or copy again.

Προφίλ: I-Beam
Διαθέσιμα μήκη 30cm, 45cm, 60cm, 120cm
Ακρίβεια (κύρια επιφάνεια): 2mm/m
Ακρίβεια (δευτερεύουσα επιφάνεια): 2mm/m
Υλικό αλφαδιού: Aluminium
Αριθμός ματιών: 3 (2 on 30cm model)
Γωνίες ματιών: 180°, 90°, 45° (180° and 90° on 30cm model)
Τύπος ματιών: Tubular
Συνεχής επιφάνεια/μάτι γέφυρας: Yes
Περίβλημα ματιών: Durable plastic
Πώματα άκρων: Durable plastic
Οπή ανάρτησης: Yes

Για περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά Αλφαδιών I-Beam STANLEY, επισκεφτείτε το.

Παρατηρήσεις προς συντάκτες

* Η λειτουργία σύσφιξης με το ένα χέρι και η αναδίπλωση της μπροστινής σιαγόνας διατίθενται μόνο στο μοντέλο STST83800-1.

Για δείγματα επισκόπησης, εικόνες υψηλής ανάλυσης ή περισσότερες λεπτομέρειες για τη STANLEY και την πλήρη σειρά προϊόντων και εξαρτημάτων της, απευθυνθείτε στο
 

Σχετικά με τη STANLEY

Εδώ και πάνω από 175 χρόνια, η STANLEY θέτει τα πρότυπα για εργαλεία ποιότητας και τεχνικές λύσεις για επαγγελματίες σε ολόκληρο τον πλανήτη. Με μια κληρονομιά αξιοπιστίας, η STANLEY είναι ο νούμερο 1 κατασκευαστής ταινιών στον κόσμο και συνεχίζει να πρωτοπορεί στον κλάδο με καινοτομίες όπως η σειρά προϊόντων STANLEY FATMAX, καθώς και εργαλεία χειρός, ηλεκτρικά εργαλεία, λύσεις αποθήκευσης και εξαρτήματα που κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το [τοπικός ιστότοπος STANLEY] ή ακολουθήστε τη STANLEY σε Facebook, or YouTube.