ΑΝΑΔΙΠΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ.

Η STANLEY® ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΟ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΠΑΓΚΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΓΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ

  • Πτυσσόμενη σχεδίαση μικρού όγκου για μέγιστη φορητότητα
  • Συμπαγής και πρακτικός για εύκολη αποθήκευση στον χώρο εργασίας, το γκαράζ, το εργαστήριο ή το φορτηγό
  • Εξαιρετικά ευπροσάρμοστος και στιβαρός, με ευρύχωρη επιφάνεια εργασίας και μεγάλη ικανότητα φορτίου 320 κιλών
  • Ενσωματωμένα μάνταλα για απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με πολλαπλούς Αναδιπλούμενους Πάγκους Εργασίας, για τη δημιουργία μιας εκτεταμένης πλατφόρμας εργασίας
  • Συμβατός με το Μεταλλικό Καβαλέτο Κοπής STANLEY® – συνδυάζεται εύκολα για να δημιουργείται μεγαλύτερη επιφάνεια που μπορεί να χωρέσει μακρύτερα ή μεγαλύτερα υλικά
  • Αυτόματο, ανθεκτικό κλείδωμα της επιφάνειας εργασίας που εξασφαλίζει ασφάλεια και σταθερότητα
  • Πλήρης κάλυψη σφιγκτήρων χάρη στις οπές γάντζων που επιτρέπουν τη χρήση των σφιγκτήρων σε όλες τις θέσεις
  • Χωνευτός δίσκος αποθήκευσης, ενσωματωμένος στην επιφάνεια εργασίας για βολική αποθήκευση εργαλείων χειρός, μικρών εξαρτημάτων και αξεσουάρ
  • Ενσωματωμένη λαβή που επιτρέπει την εύκολη μεταφορά από και προς τον χώρο εργασίας
  • Ιδανικός για πριόνισμα, κοπή, σύσφιξη, κόλλημα και άλλες επαγγελματικές εφαρμογές"
STANLEY® Fold-Up Workbench Application Shot

Επεκτείνοντας τη γκάμα των αξιόπιστων λύσεων διευκόλυνσης της εργασίας, η STANLEY® παρουσιάζει τον Πτυσσόμενο Πάγκο Εργασίας STANLEY που δημιουργήθηκε για επαγγελματίες τεχνικούς που χρειάζονται έναν ευπροσάρμοστο, ανθεκτικό, φορητό σταθμό εργασίας με μεγάλη ικανότητα φορτίου.

Αυτός ο ευέλικτος πάγκος εργασίας χαρακτηρίζεται από έναν πρακτικό, πτυσσόμενο και συμπαγή σχεδιασμό που επιτρέπει την εύκολη μεταφορά του από έναν χώρο εργασίας σε άλλον, τη μεταφορά με αυτοκίνητο ή φορτηγό και την πρακτική αποθήκευση στο γκαράζ ή το εργαστήριο όταν δεν χρησιμοποιείται.

Για εφαρμογές που απαιτούν μακρύτερη ή μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας, μπορείτε να ενώσετε πολλαπλούς Αναδιπλούμενους Πάγκους Εργασίας STANLEY μαζί, χάρη στα εύχρηστα μάνταλα σύνδεσης. Είναι επίσης συμβατός με το Μεταλλικό Καβαλέτο Κοπής STANLEY, ένα καβαλέτο υψηλής ποιότητας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τον Αναδιπλούμενου Πάγκο Εργασίας για να προσφέρει μια άπλετη και ανθεκτική επιφάνεια εργασίας.

Ιδανικός για πριόνισμα, κοπή, κόλληση και συγκράτηση διαφόρων υλικών, ο Αναδιπλούμενος Πάγκος Εργασίας παρέχει πλήρη κάλυψη των αναγκών σύσφιξης χάρη στις ενσωματωμένες οπές αγκίστρων, επιτρέποντας την ασφαλή και απρόσκοπτη σύσφιξη ξύλινων, μεταλλικών ή πλαστικών αντικειμένων υπό οποιαδήποτε γωνία.

Για πρόσθετη σταθερότητα, ο Αναδιπλούμενος Πάγκος Εργασίας διαθέτει αυτόματο μηχανισμό κλειδώματος της επιφάνειας εργασίας για να εξασφαλίζει ότι το προϊόν είναι πάντοτε ασφαλές και έτοιμο για χρήση. Η μεγάλη ικανότητα φορτίου 320kg τον καθιστά κατάλληλο για πολλές επαγγελματικές εφαρμογές.

Χάρη στην ενσωματωμένη λαβή, μπορείτε να μεταφέρετε αυτόν τον φορητό πάγκο εργασίας με άνεση στον χώρο εργασίας. Για μεγαλύτερη ευκολία, περιλαμβάνει έναν ενσωματωμένο χωνευτό δίσκο αποθήκευσης για να διατηρεί τα εργαλεία χειρός, τα αξεσουάρ και τα μικρά εξαρτήματα στη θέση τους, ενώ ο χρήστης εργάζεται.

«Για τους επαγγελματίες τεχνικούς που αναζητούν μια οικονομική αλλά στιβαρή πρόταση πάγκου εργασίας, ο Αναδιπλούμενος Πάγκος Εργασίας STANLEY αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό ποιότητας, ανθεκτικότητας και λειτουργικότητας. Στιβαρός και αξιόπιστος, όπως όλα τα προϊόντα διευκόλυνσης της εργασίας της STANLEY, ο πολυχρηστικός πτυσσόμενος πάγκος εργασίας είναι εξαιρετικά πρακτικός και ευπροσάρμοστος. Όταν συνδέεται με άλλους Αναδιπλούμενους Πάγκους Εργασίας STANLEY ή με το Μεταλλικό Καβαλέτο Κοπής STANLEY, αυτός ο πρωτοποριακός πάγκος εργασίας μεταμορφώνεται σε μια ευρύχωρη, εκτεταμένη πλατφόρμα που μπορεί να φιλοξενήσει πολλά υλικά οποιουδήποτε μεγέθους και σχήματος για ασφαλή κοπή ή σύσφιξη. Ο πρωτοποριακός πτυσσόμενος σχεδιασμός του εξασφαλίζει επίσης ότι είναι εξαιρετικά φορητός και βολικός για μεταφορά, ενώ καταλαμβάνει πολύ λιγότερο χώρο σε ένα εργαστήριο ή ένα φορτηγό από έναν τυπικό πάγκο εργασίας».

 

Αναδιπλούμενος Πάγκος Εργασίας STANLEY (STST83492-1) – Τεχνικές προδιαγραφές

Όνομα προϊόντος/Χαρακτηριστικό

Αναδιπλούμενος Πάγκος Εργασίας STANLEY (STST83492-1)

Διαστάσεις Π x Β x Υ

Ανοιχτός: 85 x 60 x 73,6cm / Κλειστός: 80 x 30 x 16cm

Βάρος

6,7kg

Μέγιστη ικανότητα φορτίου

320kg

Δυνατότητα αναδίπλωσης

Ναι

Ενσωματωμένη λαβή μεταφοράς

Ναι

Ενσωματωμένα μάνταλα

Ναι

Ενσωματωμένος δίσκος αποθήκευσης

Ναι

αυτόματο>

Ναι

Συμβατότητα

Αναδιπλούμενος Πάγκος Εργασίας STANLEY/Μεταλλικό Καβαλέτο Κοπής STANLEY

 

Τιμές και διαθεσιμότητα

Ο Αναδιπλούμενος Πάγκος Εργασίας STANLEY είναι διαθέσιμος από [εισαγωγή ημερομηνίας]. Πληροφορίες για την τιμή διατίθενται κατόπιν αιτήματος.

 

αυτόματο>

Παρατηρήσεις προς συντάκτες

* Η λειτουργία σύσφιξης με το ένα χέρι και η αναδίπλωση της μπροστινής σιαγόνας διατίθενται μόνο στο μοντέλο STST83800-1.

Για δείγματα επισκόπησης, εικόνες υψηλής ανάλυσης ή περισσότερες λεπτομέρειες για τη STANLEY και την πλήρη σειρά προϊόντων και εξαρτημάτων της, απευθυνθείτε στο
 

Σχετικά με τη STANLEY

Εδώ και πάνω από 175 χρόνια, η STANLEY θέτει τα πρότυπα για εργαλεία ποιότητας και τεχνικές λύσεις για επαγγελματίες σε ολόκληρο τον πλανήτη. Με μια κληρονομιά αξιοπιστίας, η STANLEY είναι ο νούμερο 1 κατασκευαστής ταινιών στον κόσμο και συνεχίζει να πρωτοπορεί στον κλάδο με καινοτομίες όπως η σειρά προϊόντων STANLEY FATMAX, καθώς και εργαλεία χειρός, ηλεκτρικά εργαλεία, λύσεις αποθήκευσης και εξαρτήματα που κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το [τοπικός ιστότοπος STANLEY] ή ακολουθήστε τη STANLEY σε Facebook, or YouTube.