Πώς βρίσκω το SKU, τον Σειριακό αριθμό και τον Κωδικό ημερομηνίας προϊόντος στο εργαλείο μου;

SKU

Κάθε εργαλείο STANLEY® αναγνωρίζεται από τον αριθμό SKU. Το καλύτερο σημείο για να βρείτε αυτόν τον αριθμό είναι η ετικέτα με τον γραμμωτό κώδικα στη συσκευασία, αλλά αν δεν έχετε αυτόν τον αριθμό, ο αριθμός SKU συχνά βρίσκεται πάνω στο ίδιο το προϊόν.

Indication of how to find the STANLEY Handtools number SKU

Οι κωδικοί SKU των εργαλείων χειρός, των ηλεκτρονικών εργαλείων χειρός και των προϊόντων αποθήκευσης της STANLEY είναι συνήθως αλφαριθμητικοί και ξεκινούν από XTHT, FMHT, STHT ή STST. Για παράδειγμα, XTHT0-33671. Κάποιες φορές μπορεί να υπάρχουν μόνο αριθμοί, όπως 0-20-244.

Indication of how to find the STANLEY Power Tools number SKU

Οι κωδικοί SKU των ηλεκτρικών εργαλείων της STANLEY είναι συνήθως αλφαριθμητικοί και ξεκινούν από FM. Για παράδειγμα FMC645D2.

Indication of how to find STANLEY other number SKU

Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες, μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας για να βρείτε το κατάλληλο προϊόν. Μπορείτε να βρείτε τον αριθμό SKU στη σελίδα αναλυτικών πληροφοριών του προϊόντος.

Σειριακός αριθμός

Ο Σειριακός αριθμός είναι μοναδικός για κάθε εργαλείο και βρίσκεται συνήθως στην ίδια ετικέτα με τον Αριθμό SKU ή κοντά σε αυτόν. Μπορεί να αποτελείται μόνο από αριθμούς ή από έναν συνδυασμό γραμμάτων και αριθμών. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε τον σειριακό σας αριθμό: παρακαλώ συμπληρώστε την ημερομηνία αγοράς σας π.χ. 20062021.

Κωδικός ημερομηνίας προϊόντος

Ο κωδικός ημερομηνίας του προϊόντος είναι το έτος κατασκευής ακολουθούμενο από την εβδομάδα. Πρόκειται για έναν 8ψήφιο κωδικό. Αποτελείται από έναν τετραψήφιο αριθμό που ακολουθείται από έναν διψήφιο αριθμό και στη συνέχεια από έναν άλλο διψήφιο αριθμό (ο οποίος μερικές φορές είναι αλφαριθμητικός).

Indication of how to find the STANLEY tool production date