Η Εταιρεια μας

Αν έχετε κατάστημα εμπορείας εργαλείων και αναζητάτε εργαλεία με ποιότητα για να τα προσφέρετε στους πελάτες σας, ή είστε ενθουσιώδης χρήστης που ψάχνει για τα καλύτερα εργαλεία, η STANLEY είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσει.

Η STANLEY είναι περήφανη για την υπόληψή της για το άριστο. Είμαστε αφοσιωμένοι στο συνεχή έλεγχο, τον σχεδιασμό, και στην βελτίωση των προϊόντων μας, για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα και την μέγιστη λειτουργικότητα. Διατηρώντας την θέσης μας, το να είμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο σε αυτό που κάνουμε, είναι πολύ σημαντικό για εμάς και ακριβώς αυτό που περιμένετε από ένα όνομα όπως αυτό της STANLEY.

H STANLEY Works, ήταν αρχικά μία εταιρεία παραγωγής βιδών και σιδηρικών για πόρτες, με έδρα στη Νέα Βρετανία, στο Κονέκτικατ. Ιδρύθηκε το 1843 από τον Frederick T. STANLEY, ενώ μερικά χρόνια αργότερα, το 1857, ο ξάδελφος του Frederick, ο Henry STANLEY, ίδρυσε την “The STANLEY Rule and Level Company”. Το 1920, Η “The STANLEY Rule and Level Company” συγχωνεύτηκε με την STANLEY Works, η εταιρεία που θα συνέχιζε να γίνει η πιο διάσημη χώρο των εργαλείων χειρός.

Με το πέρασμα των χρόνων, η STANLEY Works έχει παράγει μερικά από τα πιο καινοτόμα και πιο χρήσιμα εργαλεία που έχουν κατασκευαστεί ποτέ. Μεταξύ αυτών βρίσκεται και η πλάνη Bailey®, το Surform®, το μέτρο PowerLock®, και πιο πρόσφατα η σειρά προϊόντων FatMax™. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η STANLEY συνεχίζει να είναι ένας ηγέτης της βιομηχανίας, στην καινοτομία των εργαλείων χειρός.

Ιστορία της STANLEYblack&decker

Κοιτάζοντας τον χρόνο πίσω, όλα ξεκίνησαν από τρία άτομα: Frederick STANLEY, Duncan Black, and Alonzo Decker. Τρία άτομα που με πάθος έχτισαν ισχυρές εταιρείες που ήταν τόσο περήφανοι, ώστε να τους δώσουν τα ονόματά τους.

Εκατοντάδες χρόνια αργότερα, είμαστε περήφανοι να συνεχίσουμε τα κληροδοτήματά τους, και είμαστε περήφανοι για να συνεχίσουμε το ονόμα τους.

To 1843, o Frederick STANLEY άνοιξε ένα μικρό μαγαζί στην Νέα Βρετανία, στο Κονέκτικατ των Ηνωμένων Πολιτειών, για να παρασκευάζει βίδες και σιδηρικά. Με την άριστη ποιότητα, την συνεχή καινοτομία, και την αυστηρή βελτίωση της λειτουγίας της, η STANLEY έδειξε την υπεροχή της, μαζί και τα προϊόντα της.

Το 1910, ο S. Duncan Black και ο Alonzo G. Decker, άνοιξαν το κατάστημά τους, παρόμοιο σε μέγεθος στην αρχή, στην Βαλτιμόρη του Meryland, στις Ηνωμένες Πολιτείες, Έξι χρόνια αργότερα, άλλαξαν τον κόσμο, αποκτώντας την πρώτη πατέντα στον κόσμο για φορητό ηλεκτρικό εργαλείο, και η εταιρεία που χτίστηκε αργότερα, θα άλλαζε τον κόσμο έτσι όπως τον γνωρίζουμε.

Και οι δύο εταιρείες μεγάλωσαν παράλληλα με το πέρασμα των δεκαετιών, συγκεντρώνοντας μια απαράμιλλη οικογένεια των εμπορικών σημάτων και προϊόντων και ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό πλούτο της τεχνογνωσίας της βιομηχανίας.