The Measure of a Pro™

The Measure of a Pro™

Στέρεο. Δοκιμασμένο κι αληθινό. Γι'αυτούς που θέλουν να λερώσουν τα χέρια τους για να σηκώσουν τον πήχη ψηλά. Γιατί η μέτρηση του επαγγελματία είναι η δουλειά που αφήνει πίσω του. Η κληρονομιά τους είναι κάθε έργο που ολοκλήρωσαν μέχρι να φτιάξουν το επόμενο. Η δική μας κληρονομιά; Αυτό είναι απλό. Βρίσκεται στη ζώνη εργαλείων και στα χέρια κάθε επαγγελματία από το 1843.

Έτσι ξεκίνησε η STANLEY The Measure of a Pro™.

Δεν το λέμε μόνο εμείς. Έχουμε λάβει

54882

αμερόληπτες κριτικές από ανθρώπους που βασίζονται στα εργαλεία μας και στον εξοπλισμό μας για να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους, κι εδώ είναι μερικές από τις αγαπημένες τους.

Reach matters.

Παρουσιάσαμε την πρώτη ατσάλινη μετροταινία το 1931, κι από τότε φτάνουμε ακόμα πιο μακριά, με μεγαλύτερα μήκη, ώστε να κάνετε τη δουλειά σας καλύτερα.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΓΚΑΜΑ

Ασυναγώνιστα

Τα ηλεκτρικά εργαλεία της STANLEY FATMAX είναι σχεδιασμένα για να σας βοηθούν να κάνετε την εργασία σας πιο έξυπνα και πιο γρήγορα χάρις την πρωτοποριακή τους σχεδίαση. Έχουν ό,τι χρειάζεστε για να κάνετε τη δουλειά σας, είτε δουλεύετε σε εργοτάξιο είτε δουλεύετε στο σπίτι - είναι πραγματικά ασυναγώνιστα.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΓΚΑΜΑ

Γκάμα αποθήκευσης

Πηγαίνετε στο εργοτάξιο σαν πραγματικός Επαγγελματίας, με τις αποθηκευτικές λύσεις της STANLEY και της STANLEY FATMAX. Από ταμπακιέρες και μαλακές τσάντες μεταφοράς στην αποθήκευση του εργαστηρίου με τα εξατομικευμένα συστήματα αποθήκευσης, βρείτε την ιδανική λύση αποθήκευσης μέσα από τη γκάμα μας.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΓΚΑΜΑ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΙ ΑΝ ΚΟΒΕΤΕ

Για κοφτερές κοπές, διαλέξτε τα μαχαίρια και τις λάμες της STANLEY και της STANLEY FATMAX. Με μια ευρεία γκάμα επιλογής επιλέξτε το μαχαίρι και τη λάμα για κάθε εργασία σας, και θα έχετε το κατάλληλο μαχαίρι και την κατάλληλη λάμα για να την ολοκληρώσετε.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΓΚΑΜΑ