ΣΥΝΔΕΣΤΕ. ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΣΕΤ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ STANLEY® FATMAX®: ΠΛΗΡΩΣ ΣΥΝΔΕΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ PRO-STACK™

  • Σειρά λύσεων αρθρωτής, αλληλοσυνδεόμενης, στοιβαζόμενης αποθήκευσης που σχεδιάζονται έτσι ώστε να μεταφέρουν και να προστατεύουν τα εξαρτήματα υψηλής ποιότητας STANLEY® – με δυνατότητα επιλογής μεταξύ Μικρής Θήκης, Μεσαίας Θήκης και Θήκης Μεγάλου Όγκου
  • Στιβαρή και φορητή Ταμπακιέρα εργαλείων PRO-STACK™ με ξεχωριστές θήκες για καλύτερη οργάνωση και εύκολη πρόσβαση
  • Πλήρης συμβατότητα με τη νέα σειρά λύσεων αποθήκευσης STANLEY FATMAX® PRO-STACK • Τα Σετ Εξαρτημάτων περιλαμβάνουν κορυφαίες STANLEY FATMAX μύτες για κρούση, βίδωμα και διάτρηση που υποστηρίζουν πολλές εφαρμογές τοιχοποιίας, σκυροδέματος, μετάλλου και ξύλου
  • Μύτες Κρούσης Στρέψης STANLEY FATMAX με σύστημα Screw Lock σχεδιασμένες για μέγιστη αντοχή και κορυφαίες επιδόσεις σε εφαρμογές μαλακών ενώσεων
  • Εξαρτήματα κορυφαίας ποιότητας ιδανικά για χρήση με τη σειρά 18V STANLEY FATMAX V20 ασύρματων ηλεκτρικών εργαλείων επόμενης γενιάς για εξαιρετικά αποτελέσματα

Η STANLEY® παρουσιάζει με περηφάνια τη συλλογή εξαρτημάτων ηλεκτρικών εργαλείων με την κυκλοφορία του νέου Συστήματος Συνδεόμενης Αποθήκευσης STANLEY FATMAX®, η οποία αποτελείται από μια σειρά ανθεκτικών, στοιβαζόμενων Σετ Εξαρτημάτων και μια στιβαρή, φορητή Ταμπακιέρα εργαλείων PRO-STACK™ για εύκολη μεταφορά.

Σχεδιασμένα ώστε να είναι πλήρως συμβατά με τη νέα σειρά λύσεων αρθρωτής αποθήκευσης STANLEY FATMAX PRO-STACK, καθώς και με την υπάρχουσα σειρά STANLEY T-STAK™, αυτά τα πρωτοποριακά σετ μπορούν να συνδεθούν και να στοιβαχτούν απρόσκοπτα μεταξύ τους, δημιουργώντας μια εντελώς εξατομικευμένη λύση για την κάλυψη των αναγκών πολλών επαγγελμάτων. Η δυνατότητα στοίβαξης αυτών των αλληλοσυνδεόμενων μονάδων εξασφαλίζει σημαντική εξοικονόμηση χώρου, διασφαλίζοντας παράλληλα μια γρήγορη και άνετη πρόσβαση στα εξαρτήματα που περιέχουν.

Η νέα σειρά αποτελείται από τις παρακάτω μονάδες:

Μικρές Θήκες και Μεσαίες Θήκες STANLEY FATMAX

Αυτές οι θήκες υψηλής αντοχής κατασκευάζονται με ανθεκτικό διαφανές καπάκι, ώστε να επιτρέπεται η πλήρης ορατότητα του περιεχομένου και η γρήγορη πρόσβαση στις μύτες και τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται συχνά. Οι συμπαγείς Μικρές Θήκες μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους για μεγαλύτερη πρακτικότητα ή να τοποθετηθούν στις Μεσαίες Θήκες STANLEY FATMAX, προσφέροντας επιπλέον χωρητικότητα και ευελιξία. Επιπλέον, οι Μικρές Θήκες σχεδιάζονται έτσι ώστε να μπορούν να προσαρμόζονται ακριβώς στη νέα Ταμπακιέρα εργαλείων STANLEY FATMAX PRO-STACK.

Θήκες Μεγάλου Όγκου STANLEY FATMAX

Οι Θήκες Μεγάλου Όγκου περιέχουν διάφορα μικτά χύδην εξαρτήματα που μπορούν να αποθηκευτούν με ασφάλεια μέσα στις Μικρές και τις Μεσαίες Θήκες, καθώς και στην Ταμπακιέρα εργαλείων STANLEY FATMAX PRO-STACK. Οι Μικρές Θήκες, οι Μεσαίες Θήκες και οι Θήκες Μεγάλου Όγκου περιέχουν πολλές μύτες STANLEY FATMAX κορυφαίας ποιότητας που καλύπτουν όλες τις κοινές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένης της διάτρησης τοιχοποιίας, σκυροδέματος, μετάλλου και ξύλου, καθώς και τις κρούσης. Είναι ιδανικές για χρήση με τη σειρά 18V STANLEY FATMAX V20 ασύρματων ηλεκτρικών εργαλείων νέας γενιάς, παρέχοντας απόλυτη ακρίβεια και απόδοση σε πολλά επαγγέλματα και σε φιλόδοξα έργα.

Ταμπακιέρα εργαλείων STANLEY FATMAX PRO-STACK

Ανθεκτική αλλά ελαφριά και φορητή, η νέα Ταμπακιέρα εργαλείων STANLEY FATMAX μπορεί να διαμορφωθεί με διάφορους συνδυασμούς θηκών για τη δημιουργία μιας προσαρμοσμένης λύσης κινητού χώρου αποθήκευσης που συνδυάζει όλα τα Σετ Εξαρτημάτων σε ένα μέρος και προσφέρεται για εύκολη μεταφορά. Η πολυχρηστική Ταμπακιέρα εργαλείων είναι συμβατή με τα συστήματα αρθρωτής αποθήκευσης STANLEY FATMAX PRO-STACK και T-STAK.

Μύτες Κρούσης και Στρέψης STANLEY FATMAX με Σύστημα Screw Lock

Αυτές οι ανθεκτικές μύτες, με ειδική κατεργασία CNC για απόλυτη δύναμη και βέλτιστες επιδόσεις με οδηγούς κρουστικών εργαλείων υψηλής ισχύος, διαθέτουν μια πρωτοποριακή Ζώνη Στρέψης που εξασφαλίζει τα καλύτερα αποτελέσματα στην κατηγορία τους σε εφαρμογές μαλακών ενώσεων. Ο έξυπνος σχεδιασμός παρέχει ελάχιστο κίνδυνο θραύσης ή φθοράς και εξαιρετικά ακριβή εφαρμογή σε κάθε τύπο σύνδεσης. Εκτός από τη βελτίωση της αποδοτικότητας, αυτή η ακριβής λειτουργία μειώνει την πιθανότητα ολίσθησης από την κεφαλή, προστατεύοντας τόσο το εξάρτημα όσο και την επιφάνεια του υλικού εφαρμογής. Χάρη στη δεκαπλάσιας ισχύος Μαγνητική Θήκη με το σύστημα κλειδώματος βιδών Screw Lock, αυτά τα εξαρτήματα εγγυώνται επίσης εξαιρετική συγκράτηση των βιδών και επιτρέπουν αβίαστη χρήση με το ένα χέρι, ενώ μια ειδικά σχεδιασμένη Υποδοχή Κρούσης Στρέψης ενισχύει την απόδοση των μυτών 25 mm, παρέχοντας το ισοδύναμο των μοντέλων 50 mm.

Σειρά Συνδεόμενων Σετ Εξαρτημάτων STANLEY FATMAX:

Κωδικός προϊόντος

Περιγραφή

STA88552-XJ

Σετ Οδηγών Τοιχοποιίας και Κρούσης 19 τεμαχίων

STA88553-XJ

Σετ Διάτρησης Μετάλλων Υψηλής Ακρίβειας 13 τεμαχίων

STA88554-XJ

Σετ Οδηγών Μετάλλων και Κρούσης 19 τεμαχίων

STA88555-XJ

Σετ Μυτών Διάτρησης SDS-plus 110mm 8 τεμαχίων

STA88557-XJ

Σετ Μυτών Κρούσης Στρέψης 25 mm 32 τεμαχίων

STA88558-XJ

Σετ Μυτών Κρούσης Στρέψης 50 mm 22 τεμαχίων

STA88559-XJ

Σετ Μικτών Μυτών Κρούσης Στρέψης 55 τεμαχίων

STA88560-XJ

Σετ Μυτών Τυπικών Κατσαβιδιών 40 τεμαχίων

STA88561-XJ

Σετ Τοιχοποιίας/Μετάλλου/Ξύλου 14 τεμαχίων

STA88556-XJ

Σετ Μυτών Διάτρησης Ξύλινων Σανίδων 8 τεμαχίων

STA88562-XJ

Σετ SDS 110mm και 160mm 9 τεμαχίων

STA88563-XJ

Σετ Μικτών Οδηγών και Διάτρησης 50 τεμαχίων

STA88565-XJ

Μύτες Στρέψης PZ 50mm 9 τεμαχίων + Μαγνητικό Screw Lock

STA88564-XJ

Μύτες Στρέψης PH 50mm 9 τεμαχίων + Μαγνητικό Screw Lock

STA88566-XJ

Μύτες Στρέψης TX 50mm 9 τεμαχίων + Μαγνητικό Screw Lock

STA88567-XJ

Θήκη τυπικών μυτών PZ2, 50mm 20 τεμαχίων

STA88572-XJ

Θήκη μυτών κρούσης PZ2, 50mm 10 τεμαχίων

STA88573-XJ

Θήκη μυτών κρούσης PH2, 50mm 10 τεμαχίων

STA88574-XJ

Θήκη μυτών κρούσης T20, 50mm 10 τεμαχίων

STA88575-XJ

Θήκη μυτών κρούσης T25, 50mm 10 τεμαχίων

STA88568-XJ

Θήκη μυτών κρούσης PZ2, 25mm 20 τεμαχίων

STA88569-XJ

Θήκη μυτών κρούσης PH2, 25mm 20 τεμαχίων

STA88570-XJ

Θήκη μυτών κρούσης T20, 25mm 20 τεμαχίων

STA88571-XJ

Θήκη μυτών κρούσης T25, 25mm 20 τεμαχίων

STA88580-XJ

Ταμπακιέρα εργαλείων για Θήκες Μεγάλου Όγκου και Μικρές Θήκες

Ο Nathan Riley, διευθυντής προϊόντων της STANLEY Accessories, δήλωσε: «Οι επαγγελματίες τεχνικοί σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται τα εργαλεία και τα εξαρτήματα STANLEY FATMAX για κορυφαίες επιδόσεις εδώ και δεκαετίες και αυτά τα νέα Σετ Συνδεόμενων Εξαρτημάτων δεν αποτελούν εξαίρεση. Η αλληλοσυνδεόμενη και στοιβαζόμενη σχεδίασή τους παρέχει ατέλειωτες δυνατότητες σύνδεσης θηκών με εξαρτήματα που είναι αναγκαία για την εργασία, διατηρώντας το περιεχόμενο ασφαλές και προστατευμένο, αλλά ταυτόχρονα εύκολα προσβάσιμο. Οι χρήστες θα εντυπωσιαστούν από αυτά τα πολυχρηστικά, ανθεκτικά προϊόντα που συμβάλλουν στη βελτίωση της αποδοτικότητας και της παραγωγικότητας στην καθημερινή εργασία και θα εκτιμήσουν την απρόσκοπτη συμβατότητα με μια συνεχώς διευρυνόμενη σειρά λύσεων αποθήκευσης υψηλής ποιότητας PRO-STACK».

Τιμές και διαθεσιμότητα
Τα νέα Συνδεόμενα Σετ Εξαρτημάτων και Ταμπακιέρες εργαλείων STANLEY FATMAX είναι διαθέσιμα. Πληροφορίες για την τιμή διατίθενται κατόπιν αιτήματος.

Παρατηρήσεις προς συντάκτες

* Η λειτουργία σύσφιξης με το ένα χέρι και η αναδίπλωση της μπροστινής σιαγόνας διατίθενται μόνο στο μοντέλο STST83800-1.

Για δείγματα επισκόπησης, εικόνες υψηλής ανάλυσης ή περισσότερες λεπτομέρειες για τη STANLEY και την πλήρη σειρά προϊόντων και εξαρτημάτων της, απευθυνθείτε στο
 

Σχετικά με τη STANLEY

Εδώ και πάνω από 175 χρόνια, η STANLEY θέτει τα πρότυπα για εργαλεία ποιότητας και τεχνικές λύσεις για επαγγελματίες σε ολόκληρο τον πλανήτη. Με μια κληρονομιά αξιοπιστίας, η STANLEY είναι ο νούμερο 1 κατασκευαστής ταινιών στον κόσμο και συνεχίζει να πρωτοπορεί στον κλάδο με καινοτομίες όπως η σειρά προϊόντων STANLEY FATMAX, καθώς και εργαλεία χειρός, ηλεκτρικά εργαλεία, λύσεις αποθήκευσης και εξαρτήματα που κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το [τοπικός ιστότοπος STANLEY] ή ακολουθήστε τη STANLEY σε Facebook, or YouTube.