ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ.

March 1, 2021

Η STANLEY® ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΕΪΖΕΡ ΜΕΤΡΗΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ ΤΣΕΠΗΣ TLM40 ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ

  • Εμβέλεια 12 μέτρων, με ακριβείς υπολογισμούς αποστάσεων +/-6mm στα 10 μέτρα
  • Συνεχής μέτρηση «εντοπισμού» που υπολογίζεται την απόσταση από ένα στόχο γρήγορα και εύκολα και διευκολύνει τις μετρήσεις σε δυσπρόσιτες περιοχές
  • Συμπαγής και ελαφρύς για να μεταφέρεται εύκολα στην τσέπη και να λειτουργεί εύκολα με τη χρήση ενός μόνο κουμπιού
  • Επαναφορτιζόμενη εσωτερική μπαταρία για παρατεταμένη χρήση, με δυνατότητα φόρτισης μέσω USB
  • Μαύρη οθόνη με λευκούς χαρακτήρες που εξασφαλίζει μέγιστη ορατότητα σε πολύ φωτεινές συνθήκες
  • Βαθμός προστασίας IP54 για προστασία από τη σκόνη και την υγρασία, καθώς και καλύτερο κράτημα με περίβλημα από καουτσούκ

Ο νέος Λέιζερ Μετρητής Αποστάσεων Τσέπης TLM40 της STANLEY® σχεδιάστηκε έτσι ώστε να είναι εξαιρετικά φορητός και αποδοτικός στη χρήση του και συνδυάζει εξαιρετική ακρίβεια με πολύ απλό χειρισμό με ένα μόνο κουμπί. Αυτό το ευέλικτο εργαλείο με εμβέλεια 12 μέτρων παρέχει ακριβείς υπολογισμούς (+/-6mm στα 10 μέτρα) και διαθέτει μια λειτουργία συνεχούς μέτρησης ’εντοπισμού’ που υπολογίζει και εμφανίζει γρήγορα την απόσταση από έναν στόχο και είναι εξαιρετικά χρήσιμο για μετρήσεις σε δυσπρόσιτες περιοχές.

Ιδανικό για μια μεγάλη γκάμα τεχνικών εφαρμογών, όπως τοποθέτηση κουζίνας και μπάνιου, πλακιδίων, επενδύσεων και διακοσμητικών στοιχείων, το TLM40 είναι εύκολο στη χρήση και διαθέτει μαύρη οθόνη LCD με ευανάγνωστους λευκούς χαρακτήρες με εξαιρετική ορατότητα ακόμη και στα πιο φωτεινά περιβάλλοντα εργασίας.

Συμπαγές και ελαφρύ, το TLM40 χωράει άνετα σε μια τσέπη ή μια τσάντα εργαλείων και χάρη στην ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου, είναι πάντα έτοιμο για χρήση όταν το χρειάζεστε. Η εσωτερική μπαταρία παρέχει εξαιρετική διάρκεια λειτουργίας (έως και 1.000 μετρήσεις με μια πλήρη φόρτιση), περιορίζοντας σημαντικά τον χρόνο και τον κόπο που απαιτείται από τους χρήστες. Αυτός ο μετρητής απόστασης με λέιζερ νέας γενιάς διαθέτει επίσης θύρα φόρτισης USB για μεγαλύτερη ευκολία.

Αξιόπιστο και στιβαρό, το TLM40 κατασκευάζεται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα και χαρακτηρίζεται από βαθμό προστασίας IP54, εξασφαλίζοντας προστασία από την εισχώρηση υγρασίας και σκόνης για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Επιπλέον, προστατεύεται από περίβλημα από ανθεκτικό καουτσούκ, παρέχοντας στον χρήστη επιπλέον κράτημα και έλεγχο.

Darren Barber, Marketing Director at STANLEY, δήλωσε: «Το TLM40 έχει κατασκευαστεί με γνώμονα την ταχύτητα, την ακρίβεια και την παραγωγικότητα και δίνει στους επαγγελματίες τεχνικούς τη δυνατότητα να μετρούν μακρύτερα από όσο μπορούν να φτάσουν, δηλαδή, μπορούν να μετρούν μια απόσταση σε εμβέλεια 12 μέτρων. Χάρη στον μικρό όγκο και το χαμηλό βάρος του, οι χρήστες μπορούν να έχουν το TLM40 στην τσέπη ή σε μια θήκη και να το χρησιμοποιούν όποτε το χρειαστούν, ενώ η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του εξασφαλίζει εξαιρετική διάρκεια λειτουργίας και αποτελεσματικότητα ανά πάσα στιγμή. Αυτό το ευέλικτο εργαλείο επιτρέπει την εύκολη λήψη μετρήσεων με το ένα χέρι, ειδικά των μετρήσεων που θα ήταν δύσκολο να επιτευχθούν με μια μετροταινία. Απλώς «σημαδέψτε και πατήστε»! Χάρη στη στιβαρή και αξιόπιστη κατασκευή της STANLEY, τον βαθμό προστασίας IP54 και την ευδιάκριτη οθόνη, το TLM40 είναι κατάλληλο τόσο για εφαρμογές τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Αυτό είναι σίγουρα ένα εργαλείο που πρέπει να έχει κάθε επαγγελματίας στην εργαλειοθήκη του».

STANLEY TLM40 – Τεχνικές προδιαγραφές

Εμβέλεια λέιζερ (μέτρα): 12m
Βαθμός προστασίας IP: IP54
Απόσταση εντοπισμού: Yes
Συνεχής μέτρηση: Yes
Ακρίβεια: +/-6mm @ 10m
Οθόνη: Black LCD with white characters
Διόδος λέιζερ (nm): 620-680
Μπαταρία / χρόνος λειτουργίας: Rechargeable Lithium-ion 3.7V –up to 1,000 measurements on a full charge
Μετρήσεις: Imperial and metric (metres, cm, feet, inches)
Αυτόματη απενεργοποίηση: 90 seconds

Τιμές και διαθεσιμότητα

Το STANLEY TLM40 είναι διαθέσιμο από τον Μάρτιο του 2021. Πληροφορίες για την τιμή διατίθενται κατόπιν αιτήματος.

 

Παρατηρήσεις προς συντάκτες

* Η λειτουργία σύσφιξης με το ένα χέρι και η αναδίπλωση της μπροστινής σιαγόνας διατίθενται μόνο στο μοντέλο STST83800-1.

Για δείγματα επισκόπησης, εικόνες υψηλής ανάλυσης ή περισσότερες λεπτομέρειες για τη STANLEY και την πλήρη σειρά προϊόντων και εξαρτημάτων της, απευθυνθείτε στο
 

Σχετικά με τη STANLEY

Εδώ και πάνω από 175 χρόνια, η STANLEY θέτει τα πρότυπα για εργαλεία ποιότητας και τεχνικές λύσεις για επαγγελματίες σε ολόκληρο τον πλανήτη. Με μια κληρονομιά αξιοπιστίας, η STANLEY είναι ο νούμερο 1 κατασκευαστής ταινιών στον κόσμο και συνεχίζει να πρωτοπορεί στον κλάδο με καινοτομίες όπως η σειρά προϊόντων STANLEY FATMAX, καθώς και εργαλεία χειρός, ηλεκτρικά εργαλεία, λύσεις αποθήκευσης και εξαρτήματα που κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το [τοπικός ιστότοπος STANLEY] ή ακολουθήστε τη STANLEY σε Facebook, or YouTube.